دکتر مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردمسالاری و نامزد انتخابات دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ما اگر بزرگترین اقلیت هم باشیم تنها میتوانیم مانع مصوبات رقیب باشیم درصورتیکه برای انجام کارهایمان اکثریت را میخواهیم.
به گزارش پایگاه خبری فریادگر، مصطفی کواکبیان نامزد انتخابات دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در جمع مردم منطقه یک تهران حضور یافت و سخنان خود را با تشکر از اهالی آن منطقه که علیرغم برخی مشکلات بیشترین تلاش خود را انجام میدهند آغاز کرد و گفت: من بر این باورم که در هفته جاری در سراسر کشور، تاریخ خوبی رقم خواهد خورد و با مشارکت چشمگیر شما مردم عزیز ماه اسفند را به ماه خانهتکانی مجلس تبدیل خواهیم کرد. این مجلس باید تحول پیدا کند چراکه در این سه دوره که این آقایان در آنجا خوش کردهاند هیچ گلی به سر این ملت نزدند. درصورتیکه مجلس ریلگذار و برنامهریز برای دولت و قوه اجرایی است. اما متأسفانه چه در زمینهٔ نظارتی و چه در زمینهٔ تقنینی ما ندیدهایم که این مجلس جویای مطالبات مردم باشد.
وی گفت: در مجلس هشتم ما به دلیل اینکه اقلیت بودیم کار خاصی نمیتوانستیم انجام بدهیم مگر اینکه مانع مصوبات میشدیم. به همین دلیل ما در این مجلس اکثریت را میخواهیم. به فرض مثال من در مجلس هشتم 11 تحقیق و تفحص داشتم، 21 نطق میان دستور داشتم که همه اینها فریادگری مطالبات مردم بود و نتوانستیم قانون تصویب کنیم. ما و دوستانمان 87 طرح را ارائه کردیم که فقط سه مورد از آنها تصویب شد.
کواکبیان افزود: در مورد تحقیق و تفحص که از صندوق ذخیره ارزی داشتم که مراحل اداری آن حدود 4 ماه طول کشید که به صحن علنی مجلس برای رأیگیری آمد به دلیل 2 رأی کمتر تصویب نشد و 103 رأی موافق آورد که میبایست 105 رأی بیاورد. مسئله این بود که چرا آقای احمدینژاد 280 میلیارد دلار را به بولیوی داده است؟ احمدینژاد عادت داشت که با بیانظباطی اقتصادی که داشت پول را هدر میداد. لذا تصور نکنید که اگرچند چهره اصلاحطلب از تهران به مجلس رفتند کار تمام است بلکه ما اکثریت را برای انجام کارها نیاز داریم و به دنبال 170 کرسی هستیم که به همت این مردم میتوانیم آن را به دست بیاوریم. چراکه بیتعارف اگر بزرگترین اقلیت هم باشیم کاری نمیتوانیم بکنیم مگر اینکه فقط مانع مصوبات رقیب بشویم.
وی در ادامه تأکید کرد: مردم باید همت کنند و به تمام لیست رأی بدهند و تلاش کنند که اگر کسانی هنوز تردید دارند آنها را به صحنه بکشانند چراکه بارها گفتهام که اگر 60 درصد از مردم بهپای صندوقهای رأی بیایند لیست اصلاحات برنده است. حرفهایی که امروزه میشنویم که میگویند این لیست مورد تائید بی بی سیو غیره است حرفهای بیاساس و بی منطق است. این لیست تکیهاش به مردم است و آنکسانی که به مردم اعتقاد ندارند وابسته به بیگانگان هستند.
دبیر کل حزب مردمسالاری تصریح کرد: این بیاخلاقی است آیا خوب است که ما هم بگوییم که شما اسرائیلی هستید؟ چراکه اسرائیل و شما هر دو با برجام مخالف بودید و هر جا کم آوردید فتنه و نفوذ را مطرح کردید. این حرفها برای چهرههای فرهیخته جامعه ما خریدار ندارد. ما معتقدیم که همه باید بهاندازه پایگاه مردمیشان در مجلس حضورداشته باشند.
وی افزود: افتخار این لیست این است که 8 زن در آن قرار دارد. خانمهایی که در مجلس هشتم و نهم بودند از حقوق خانمها دفاع نمیکردند. نمونه آنهم لایحه خانواده بود که وقتی من مخالف بودم برخی از خانمها بهشدت به من متعرض شدند. زمانی که من گفتم که اسلام در شرایط اضطراری به مردها اجازه چندهمسری میدهد و قران میگوید اگر نمیتوانید عدالت برقرار کنید تکهمسری برگزینید یکی از همان خانمها با من مخالفت کرد و گفت که تو فمینیست اسلامی هستی.
کواکبیان در ادامه گفت: شیخ ابوالحسن خرقانی جمله معروفی دارد که بر سر در منزلش نصبکرده بود و الان بهصورت کتیبهای در سازمان ملل هم هست. این جمله به این صورت بود: «هر که در این سرا درآمد نانش دهید و از ایمانش نپرسید، زیرا آنکسی که در درگه ایزدی به جان ارزد، حتماً در درگه بوالحسن به نان ارزد.» در فرهنگ ما بین کافر و مسلمان تفاوت نمیگذاریم آنوقت بین زن و مرد مسلمان فرق قائل میشویم.
وی تأکید کرد: مجلس کنونی در برابر مسائل مهمی که گریبان گیر جامعه است هیچ عکسالعملی نشان نداده است به فرض مثال در مورد گزارشی که وزارت کشور به مجلس داده است که 11میلیون حاشیهنشین شهرها، شش میلیون بیکار و 9 میلیون دختر دم بخت آماده ازدواج، دو و نیم میلیون معتاد داریم اصلاً آقایان توجهی نکردند. این حاصل عملکرد مجلس اصولگرا است.
وی افزود: نتیجه عملکرد ضعیف مجلس بابک زنجانیها است که معلوم است که نفت برده است اما پولهای آنها را نیاورده است. اگر میخواهید همین وضعیت بماند پای صندوقهای رأی نیایید اما اگر میخواهید تحول ایجاد شود بیایید و رأی بدهید. اگر این لیست رأی بیاورد انشا الله که از افتخارات اصلاحات خواهد بود.
کواکبیان در پایان با اشاره به اینکه با داشتن تلویزیون خصوصی میتوان از تکصدایی در جامعه خودداری کرد گفت: کشورهای دیگر حتی در افغانستان تلویزیون خصوصی وجود دارد و این نیست که تلویزیون هر چه دلش خواست بگوید بلکه تلویزیونهای دیگر هم در این زمینه فعالیت میکنند و جامعه از تکصدایی خارج میشود.