۰
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۰

سفر مقامات آمریکا به اروپا برای رایزنی درباره ایران و اوکراین

وزیر امور خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در چند روز آینده به فرانسه سفر خواهند کرد تا در خصوص اوکراین، ایران و تجارت گفت و گو کنند.
سفر مقامات آمریکا به اروپا برای رایزنی درباره ایران و اوکراین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، ویتکاف قرار است با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار کند ومارکو روبیو با ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه گفتگو خواهد کرد.

به گفته یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است، روبیو پس از پاریس به آفریقا سفر خواهد کرد.

یک مقام مطلع گفت که دو طرف در خصوص تهدید های تعرفه ای ترامپ در ارتباط با اوکراین، ایران و روابط تجاری گفتگو خواهند کرد.

دیدار مکرون با ویتکاف تنها چند روز پس از دیدار این نماینده با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای گفتگو درباره آتش بس احتمالی در اوکراین صورت می گیرد. مذاکرات در هفته های اخیر متوقف شده است. به گفته سخنگوی کاخ سفید، علیرغم «ناامیدی» ترامپ، دیدار در مسکو «گام دیگری در روند مذاکرات جهت دستیابی به آتش بس» بود.

رئیس‌جمهور فرانسه تلاش‌های اروپا را برای ارائه تضمین‌های امنیتی به کی یف، از جمله استقرار نیروهای به اصطلاح تامین کننده صلح در اوکراین در صورت آتش‌بس رهبری می‌کند.

این اولین باری است که مقامات بلندپایه آمریکایی به فرانسه سفر می کنند. پیش از این جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا برای شرکت در نشست هوش مصنوعی به فرانسه سفر کرده بود.

انتظار می رود که تعرفه ها در دستور کار قرار گیرد. هفته گذشته، مکرون گفت که اقدام ترامپ برای تعلیق تعرفه‌های بسیار سخت گیرانه به مدت ۹۰ روز، تنها یک توقف «شکننده» در تنش‌ها است.

کد مطلب: 235548
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *