به روایت ایسنا، او با تاکید بر لزوم تقویت وفاق در کشور، افزود: همانگونه که در زمان انتخابات، حضور در راهپیماییهایی مانند روز جهانی قدس و... هیچگاه به این نگاه نمیکنیم که چه کسی اهل سنت، شیعه، کرد، ترک و... است و همه ما در کنار یکدیگر برای تمامیت ارضی کشور سینه ستبر میکنیم، این دیدگاه باید در سایر امور نیز جاری باشد.
قائم پناه بر لزوم استفاده از ظرفیت نخبگان و چهرههای شاخص فرهنگی، اجتماعی، هنری و ... برای پیشبرد امور کشور هم تاکید و خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت همه افراد با هر سلیقه و دیدگاهی که دارند، اما در چارچوب منافع ملی و تمامیت ارضی کشور استفاده کرد. نگاه دولت نیز این است که ایران متعلق به همه افراد، فارغ از قومیت، مذهب، نژاد و... است.
معاون اجرایی رئیس جمهور با تاکید بر لزوم شکل دادن وفاق و نکوبیدن بر طبل تفرقه، یادآور شد: برای توسعه کشور و استانها و رفع مشکلات حتی باید با کسانی که با آنها اختلاف نظر داریم، همنشینی و همدلی کنیم تا مسائل پیش برود.
قائمپناه گفت: اگر امروز ایران در مذاکرات با قدرت پیش میرود و از این پس نیز در عرصه بینالملل قدرت بیشتری خواهد داشت، در سایه وفاق و ایران یکپارچه است، زیرا یکپارچگی و انسجام ملت ورای سلاح و عده نظامی، بالاترین قدرت ملی به شمار میرود.
او تاکید کرد: به جای اینکه انرژی خود را صرف حذف همدیگر کنیم، باید نیروهای انسانی موجود را حفظ و آنها را تقویت کنیم و نگذاریم از استانها بروند، نه اینکه نخبگان و افراد توانمند را تخریب کنیم.
معاون اجرایی دولت چهاردهم، همچنین بر لزوم تکریم اهالی فرهنگ و هنر و نخبگان اجتماعی و فرهنگی از جمله شاعران، نویسندگان، عالمان و .... و برگزار کردن مراسم ملی برای آنها تاکید کرد.
معاون اجرایی رئیس جمهور سپس به جایگاه زنان در کشور که نیمی از جامعه را تشکیل میدهند اشاره کرد و ادامه داد: باید نگاه مردسالارانه موجود را اصلاح کنیم.
او از توجه ویژه مقام معظم رهبری و دولت به جایگاه زنان یاد کرد و افزود: از دامن زنانی که سرکوب نشده و مورد خشونت قرار نمیگیرند، افراد توانمند و دانا پرورش مییابند، اما زنی که سرکوب میشود نمیتواند یک جوان توانمند را به کشور تحویل دهد.
قائم پناه اظهار کرد: دیدگاهی که در زمینه توجه به جایگاه زنان در کشور حاکم است، در مورد توجه به اهل سنت نیز مطرح است، بگونهای که شاهد بودیم دو استاندار کشور از جامعه اهل سنت انتخاب شدند.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری اشارهای هم به نامناسب بودن برخی شاخصهای اجتماعی در کرمانشاه از جمله اعتیاد، خودکشی، حاشیهنشینی و... داشت و افزود: خیلیها عقیده دارند این شاخصهای نامناسب ناشی از مسائل اقتصادی از جمله بیکاری است که البته دولت تمام تلاش خود را برای حل مشکل بیکاری نه تنها در کرمانشاه بلکه در سراسر کشور خواهد کرد، اما حل مشکلات اجتماعی تنها با ساخت کارخانه و جاده میسر نخواهد شد و در کنار آن نیاز داریم از فرهیختگان و نخبگان عرصههای اجتماعی و فرهنگی نیز کمک بگیریم.
قائمپناه با تاکید بر اینکه اگر به دنبال کرمانشاه خوب هستیم باید تحمل حرف مخالفان را نیز داشته باشیم، حل مشکلات استان را در سایه پذیرش مخالفان، سعه صدر در برابر آنها و وفاق میسر دانست لازم است استاندار نیز شوراهای مشخصی را در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی در استان ایجاد کند.