۰
شنبه ۹ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۸
رییس کمیسیون آموزش مجلس:

تعطیلی کلاس‌های درس باید تمدید شود

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: پیش بینی می شود حداقل تعطیلی کلاس های درس تا پایان فروردین تمدید شود بنابراین در بهترین شرایط بازگشایی کلاس های درس در نیمه اول اردیبهشت ماه خواهد بود.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: پیش بینی می شود حداقل تعطیلی کلاس های درس تا پایان فروردین تمدید شود بنابراین در بهترین شرایط بازگشایی کلاس های درس در نیمه اول اردیبهشت ماه خواهد بود.
دکتر "محمدمهدی زاهدی" در گفت و گو با ایسنا، در خصوص زمان بازگشایی مراکز آموزشی، گفت:براساس شواهد شیوع ویروس کرونا در کشور، هنوز متاسفانه نتوانستیم سیر نزولی اپیدمی این بیماری در جهت کنترل و کاستن از تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ را داشته باشیم و آمارها نشان دهنده آن است که این بیماری به معنای واقعی کنترل نشده است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از کادر درمانی، اظهار کرد: معتقدیم دولت در بحث قرنطینه کردن شهرها و ایجاد محدودیت های ترددی قصور کرد و انتظار می رفت که دولت اقداماتی که را که اخیرا آغاز کرده، از ۲  ماه قبل انجام می داد.
زاهدی با انتقاد شدید از کوتاهی دولت در کنترل کروناویروس بیان کرد: دولت باید از همان روزی که اولین مورد کرونا شناسایی شده بود، موضوع قرنطینه و محدودیت های ترددی را در سطح کشور لحاظ می کرد اما متاسفانه دولت در این زمینه کوتاهی کرد و باعث شد که در کل کشور کرونا اشاعه پیدا کند.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز کلاس های درس از هفته آینده اظهار کرد: طبق روال سال های گذشته، از ۱۶ فروردین باید مدارس و دانشگاه های سراسر کشور به صورت رسمی بازگشایی می شد اما با توجه به سیر مبتلایان به ویروس کرونا امکان بازگشایی مدارس و دانشگاه ها وجود ندارد.
وی افزود: پیش بینی می شود حداقل تعطیلی کلاس های درس تا پایان فروردین تمدید شود بنابراین در بهترین شرایط بازگشایی کلاس های درس در نیمه اول اردیبهشت ماه خواهد بود.
زاهدی با یادآوری اینکه از نیمه اسفندماه سال ۹۸ دانشگاه ها و مدارس تعطیل شدند، اظهار کرد: با توجه به شرایط امروز کشور در زمینه مبتلایان به ویروس کووید ۱۹، معتقدم زودتر از دهه اول اردیبهشت ماه امکان بازگشایی دانشگاه ها و مدارس وجود ندارد بنابراین باید اقداماتی صورت گیرد تا لطمه زیادی به آموزش دانشجویانو دانش آموزان وارد نشد هرچند که سیستم آموزشی کشور در این بازه زمانی لطمه خورده است اما باید اقداماتی همچون افزایش سیستم آموزش مجازی در راستای کاهش این لطمه صورت پذیرد. 
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین باید با برنامه ریزی مناسب، کلاس های جبرانی مدارس و دانشگاه‌ها در فرصت یک ماهه تا ۴۵ روزه بعد از بازگشایی کلاس های درس برگزار تا جبران این تعطیلی ها صورت گیرد.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، امکانات آموزش و پرورش در ارائه آموزش های مجازی را کمتر از موسسات آموزش عالی دانست و توصیه کرد: پیشنهاد می کنیم وزارت آموزش و پرورش با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری و تعاملی نزدیکی داشته باشد تا بتواند از امکانات آنها در جهت آموزش بهتر دانش آموزان در فضای مجازی در این ایام بهره بگیرد.
وی خطاب به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: هر چند شبکه آموزش و شبکه های دیگر در امر آموزش به دانش آموزان ورود پیدا کرده اند و کمک حال آموزش و پرورش شده اند اما میزان ساعت تدریس مجازی به دانش آموزان بسیار کم است لذا درخواست داریم ساعات آموزش و تعداد شبکه هایی که به این امر می پردازند، افزایش پیدا کند تا دانش آموزان دچار مشکل نشوند.
کد مطلب: 126313
برچسب ها: کرونا
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *