; ?>; ?> نفوذِ فرصت طلبانِ بظاهر انقلابی و خطرفروپاشی جامعه - مردم سالاری آنلاين
۰
پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۳۲

نفوذِ فرصت طلبانِ بظاهر انقلابی و خطرفروپاشی جامعه

هادی سروش
"نفوذ" با "ورود" متفاوت است . در ورود فرد و یا جریانی وارد میشود و ورودش با نقاب ریا و تزویر نبوده و قصد ورود در لایه ها و ارکان قدرت را ندارد و اگر هم داشته باشد بقصد تخریب نیست ، اما در "نفوذ" همه این شاخصه دیده میشود ، یعنی ؛ با نقاب ریاکارانه و بقصد حضوردر لایه های درونی قدرت وارد میشود .
نفوذِ فرصت طلبانِ بظاهر انقلابی و خطرفروپاشی جامعه
به گزارش مردم سالاری آنلاین، امام خمینی در اواخرعمرش تصریح کرد؛ دشمن برای ضربه وقتى دید حربه ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد، راههاى نفوذ تقویت کرده.

تشخیص "نفوذ" خیلی مشکل نیست؛از یک سوی درحال ورفتار انسانها نمایان میشود و از سوی دیگر در رخدادهای عجیب در کشور میتوان پی به "خط نفوذ" برد.

نشانه های فردی "نفوذ"

نفوذیها ؛ هم رنگ جماعت میشوند! و حتی هزینه هم میکنند ولی به مجرد رسیدن به نزدیکیهای "هسته سخت قدرت" هر چه را هزینه کرده اند بازپس میگیرند! تعبیر آیه ۹۸؛ "مَنْ يَتَّخِذُ ما يُنْفِقُ مَغْرَماً" در خور توجه در همین زاویه میباشد.
الغرض؛ شگرد نفوذی ها ؛ عدالت خواهی و ولایت پرستی و انقلابی گری است!

چه زیبا درباره افراد نفوذی استاد شهید مطهری میگوید:
"محکم تر و پر شورتر پای علم نهضت سینه می زنند تا آنجا که تدریجا انقلابیون مؤمن و فداکاران اولیه را از میدان بدر می کنند."
(نهضت های اسلامی /۹۷)
درهمین موضوع ، نیزمیگوید : رخنه و نفوذ افراد فرصت طلب در درون یک نهضت از آفت نهضت است. مادام که مراحل دشوار اولیه را طی می کند سنگینیش بر دوش افراد مؤمن مخلص فداکار است، اما همین که به بار نشست و یا لااقل نشانه های بار دادن آشکار گشت و شکوفه های درخت هویدا شد، سر و کله افراد فرصت طلب پیدا می شود. (انقلاب اسلامی / ۲۳۳)


نشانه های اجتماعی و سیاسی از وجود "نفوذ"
گرچه باورِ نفوذفرصت طلبان برای مردم ساده است اما برای افراد دست بالایی ساده نیست! 
اینجاست که رسانه ها و اندیشمندان و اصحاب قلم باید در رهگذرِ پدید آمدن نشانه ها و رخدادهای پر هزینه و شگفت آور سیاسی و اقتصادی در زوایای داخلی و بین المللی مسئولین را دعوت به فکر و تامل نمایند و آنان را از فروپاشی دین و جامعه بر حذر دارند . 

برخی از نشانه های نفوذفرصت طلبان چنین است؛
 نشانه اول : مدیریت مالی کشور در دست افراد نادان و غیرمتخصص قرار میگیرد.
در قرآن چنین آمده که اموال را در اختیار نادانان قرار ندهید ؛ وَلَا تُؤْتُوا السُّفَهَاءَ أَمْوَالَكُمُ (نساء/۵)
"نفوذ" می آید و زمینه ای فراهم میکند تا در بخش اقتصادی ، سرمایه ملی و بیت المال به نادانان سپرده شود تا کمر اقتصاد را خم کند! اینجاست که باید "نفوذ" ردگیری شود.

نشانه دوم : ایجاد و ترویج اختلاف و دو قطبی کردن جامعه از نشانه قطعی "نفوذ" است! خصوصا آنجا که گروهی از مردم به جان گروهی دیگر می افتند و بیکدیگر رحم نمیکنند!
گاهی مردم بخاطر مسائل اقتصادی بجان هم می افتند و گاهی بخاطر مسائل فرهنگی ویادینی!خط نفوذ باپیاده نمودن این برنامه پیچیده خود میتواند جامعه را زمین گیر و آبروی شهروندان و حکومت و حاکميت را یکجا ببرد. اندرز قرآن در همین نقطه است؛ "ولاتنازعوا فتفشلوا و تذهب ريحکم". (انفال/۴۶) 

نشانه سوم : وجود دستگاه های پیچیده و مخفی برای خبرسازی،شايعه سازي و شايعه پراکني.
روشن است که شايعه سازي و شايعه پراکني به تعبیر قرآن؛ بر امت و امنيت روحي و رواني جامعه لرزه مي افکند. (احزاب / ۶۰) 
بی اعتمادی در سطح جامعه از نشانه های نفوذ است. به تعبیر استاد آیت الله جوادی ؛ جامعه بی اعتماد به اخبار، "جامعه جهنمی" است.

نشانه چهارم‌ : با شعارهای دینی و اظهار انگیزه های شرعی و استفاده از دین؛ پا بر بخش دیگری از دین گذاشته میشود و یا حقوق شهروندی براحتی ندیده گرفته میشود!
به باور این قلم این افراد از آن دسته کسانی هستند که امام خمینی مدعی است بیشترین خون دل را ازآنان خورده است!
شهید استاد مطهری مینویسد:
«برای حق باید از حق استفاده کرد و اگر من بدانم که با یک دروغ، امشب همه گناهکارانِ شما توبه میکنند و نمازِ شب خوان میشوند، اسلام به من اجازه چنین کاررا نمیدهد.» (سیره نبوی/۱۲۳)
علت روشن است؛ چون مبنای فکری آن متفکر بزرگ این است؛ “نمیشود برای دین ، بی دینی کرد."
کارهایی مانند آمار سازی هائیکه متکی به دروغ های آماری به انگیزه اعلام وفاداری مردم به دین و تقویت شعائردینی، و یا ضرب و شتم و یا منع از استفاده از حقوق عمومی که فاقد استناد قانونی باشدبرای مقابله با مثلِ بی حجابی و.. از نشانه های وجود "خط نفوذ" وفروپاشی جامعه است .

فروپاشی!
بی تدبیری، نقدناپذیری مسئولین و خوشایندی ازتملق‌گوئی؛زمینه میدان داری فرصت طلبانِ ریاکار و تندروی منسوبین به حاکمیت شده ومنجر به فقر، فساد، فتنه و جاسوسی میشود و جامعه را در معرض فروپاشی قرارمیدهد! 
خطوط کلی این مهم در آیه ۴۷ سوره توبه ترسیم شده.
کد مطلب: 195445
برچسب ها: هادی سروش
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *