تسنیم در خبری نوشت:بر اساس این گزارش در سال گذشته حدود یک میلیارد دلار به برند سامسونگ اختصاص یافته است. بر این مبنا حدود ۵ میلیون دستگاه از این برند وارد کشور شده است. سهم ارزی تخصیص یافته به این برند حدود ۴۵ درصد بازار تلفن همراه در ۱۴۰۳ بوده است.
بعد از سامسونگ برند شیاومی در رتبه دوم قرار گرفته است. حدود ۶۷۰ میلیون دلار ارز به این برند چینی تخصیص یافته است. حدود ۴.۴ میلیون دستگاه تلفن همراه با این برند نیز سال قبل وارد کشور شده است. سهم ارزی تخصیص یافته به این برند حدود ۲۸ درصد بوده است.
در رتبه سوم ارز برترین برندهای وارداتی آیفون قرار گرفته است. بر این اساس با توجه به اینکه ثبت سفارش این برند از ۴ بهمن ماه به صورت رسمی آغاز شده حدود ۴۸۱ میلیون دلار و معادل ۶۴۵ هزار دستگاه آیفون در طی ۲ ماه پایانی سال وارد کشور شده است. برندهای وکال با ۱۸ میلیون دلار، realme با ۱۷ میلیون دلار در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند. حدود ۱۱۳ میلیون دلار به سایر برند تخصیص یافته است.