; ?>; ?>
به گزارش سایپانیوز، در طی این برنامه 19 شرکت از شرکت های گروه سایپا شامل سایپا، سایپایدک، مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا، سایپادیزل، سازه گسترسایپا، مگاموتور، پارس خودرو، زامیاد، طیف سایپا، سیکو، مالیبل، سایپاپرس، رادیاتور ایران، سایپا کاشان، فنرسازی زر، پلاسکوکار، سایپا شیشه، ایندامین و ایدکوپرس به عنوان شرکت های منتخب گروه خودروسازی سایپا در فرایند جذب دانشجویان بورسیه مشارکت دارند. بر این اساس نمایندگان شرکت های مذکور طی حضور و دریافت مدارک، مراحل نهایی جذب پذیرفته شدگان آزمون سراسری در گروه سایپا را به سرانجام رساندند.
طرح بورسیه تحصیلی و شغلی دانشجویان به منظور ارتباط بخشی بهتر آموزش عالی و حوزه صنعت و همچنین تامین و تربیت بخشی از نیروی مورد نیاز گروه خودروسازی سایپا با مشارکت وزارت علوم در سال 1402 طراحی شد که این طرح برای اولین بار در سطح ملی توسط گروه سایپا اجرایی می شود.
هدف از طرح مذکور تامین منابع انسانی گروه سایپا از محل بورسیه صنعتی است که در مرحله اول بورسیه دانشجویان سال اول در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس برگزاری جلسات کارشناسی با نمایندگان سازمان سنجش 6 رشته مهندسی ( مكانيك –برق، الکترونيک -مواد و متالوژي، كامپيوتر، صنايع، شيمي/پليمر ) از دانشگاه های (شریف، تهران، شهید بهشتی، علم و صنعت، امیرکبیر، خواجه نصیرالدین توسی، فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، بین المللی امام خمینی، نوشیروانی بابل، سهندتبریز، صنعتی اصفهان و کاشان) انتخاب و در دفترچه آزمون سراسری 1402 قرار گرفت.
در این طرح پذیرش دانشجو در رشته های بورسیه گروه خودروسازی سایپا به صورت سراسری انجام شد و تعیین محل خدمت فارغ التحصیلان این رشته ها، با گروه خودروسازی سایپا، بر اساس نیاز این گروه و در شرکت های گروه سایپا صورت می پذیرد.
در این فرایند متقاضیان به صورت سه برابر ظرفیت معرفی شدند که بعد از انجام مصاحبه های تخصصی و بررسی صلاحیت های عمومی و با در نظر گفتن نمره علمی نهایی داوطلب در مقایسه با سایر داوطلبان، گزینش نهایی صورت پذیرفت.
در طرح بورسیه صنعتی گروه سایپا، پذیرفته شدگان به میزان هشت، نیم سال تحصیلی از بورسیه تحصیلی (حمایت مالی) گروه خودروسازی سایپا برخوردار می شوند و برای دانشجویان بورسیه در طی دوران تحصیل برابر با حداقل حقوق پایه مصوب وزارت کار و رفاه اجتماعی به علاوه بیمه در نظر گرفته می شود.
داوطلبان پذیرفته شده در رشته های بورسیه گروه خودروسازی سایپا، موظف به گذراندن 40 واحد درس مهارتی بر اساس شیوه نامه مصوب 954 شورای عالی برنامه ریزی در دانشگاه و یا در محل شرکت خواهند بود و دانشجویان در طی دوران تحصیل و همچنین دوره تابستان موظف هستند بر اساس برنامه اعلام شده از سوی شرکت پذیرفته شده، در محل دوره مهارت آموزی حاضر و با موفقیت دوره ها را به اتمام رسانند و دانشجویان پس از فراغت از تحصیل به استخدام گروه خودروسازی سایپا در خواهند آمد و با صلاحدید شرکت در گروه سایپا یا دفاتر منطقه ای مشغول به کار خواهند شد.
گفتنی است فرایند اولیه مصاحبه بورسیه صنعتی گروه خودروسازی سایپا در سال گذشته به صورت متمرکز در محل مرکز آموزش سایپا برگزار شد که در این فرایند با هدف جذب نیروهای نخبه و افرادی که دارای رتبه بهتری هستند به عنوان نیروی انسانی متخصص گروه، معرفی و مراحل مصاحبه شامل پذیرش، احراز هویت و تشکیل پرونده همراه با انجام آزمون آنلاین و مصاحبه توسط تیم تخصصی صورت گرفت.
همچنین گروه خودروسازی سایپا در سال گذشته برای سه برابر ظرفیت دانشجویان دارای شرایط اولیه به صورت متمرکز توسط 11 تیم کارشناسی مصاحبه انجام داد که در مجموع از 663 نفر متقاضی اولیه، 183 نفر به عنوان منتخب استفاده از بورسیه تحصیلی گروه سایپا انتخاب شدند که رتبه منتخبین زیر 2000 تا 3000 کشوری است.
قطعاً این رویکرد گروه خودروسازی سایپا در جذب دانشجویان نخبه دانشگاه های برتر کشور به صورت بورسیه تحصیلی، مشکل تامین و جایگزین کردن نیروهای متخصص در بخش های فنی و مهندسی مجموعه سایپا را برای چند سال آینده برطرف خواهد کرد.