روزنامه مغرب در گزارشی از دیدار فعالان سیاسی و دانشجویی آذربایجان شرقی با عبدالله نوری به نقل از وی نوشت:
{با اشاره به رخوت موجود در جریان اصلاحات و پذیرش تاثیر فشارهای موجود در تولید این رخوت} اگر احساس میکنیم که جریان اصلاحات بلاتکلیف است، باید این سوال را مطرح کنیم که در نهایت چه کسی باید این حالت را دگرگون کند؟ به نظر من کسی جز خودمان نمی تواند این کار را بکند و نباید منتظر وقوع معجزه برای تغییر فضا باشیم. البته این مساله همراه با سختیها و دشواریهای فراوانی است و موانع زیادی بر سر راه دارد ولی مهم این است که در این مسیر حرکت منسجم و به دور از افراط و تفریط آغاز شود.
· حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری، اولویت اصلی این جریان نیست. مهم این است که بتوان به سازوکاری برای همکاری و بهبود فضای همزیستی سیاسی رسید.
· جبهه اصلاحات اگر نتوانند با هم بر سر مسائل اصلی و محوری خودشان به یک توافق و وحدت نظر نسبی برسند، شرایط سختتر از این میشود. پیشنهادهایی که مطرح شده یا میشود، قطعا در ابتدای کار چندان جامع نیست، اما آغازی برای همکاری و یک نیاز اساسی جریان اصلاحات و جنبش سبز است. اصلاح طلبان برای اینکه به وضعیت بهتری برسند، نیاز به از خود گذشتگی دارند. یکی از دلایل عدم تشکیل چنین سازوکاری خودمحوری و نداشتناز خودگذشتگی است. البته این مشکلی است که جناح حاکم نیز با آن درگیر است.
. امروز بیش از هر زمانی برای نجات کشور به دموکراسی نیازمندیم و دموکراسی نیز از راه محدودسازی و توزیع قدرت و گردش آزاد آن تحقق می یابد.
. در تاریخ معاصر جنبش ها و جریان هایی که توانسته اند گام های موثری در راستای دموکراسی بردارند، نخست فرهنگ و اخلاق مدارا، گذشت، سعه صدر و از خود گذشتگی را در بین خود ترویج و بسط داده اند.