ایسنا، برخی محققان بر این باورند سیارکی با پهنای ۱۰ کیلومتر در ۶۵ میلیون سال قبل با زمین برخورد کرده و باعث انقراض نسل دایناسورها شده است.
اما در مورد سیارک ۴۵ متری «۲۰۱۲DA۱۴» ، «دان یئومانس» از اخترشناسان ناسا تأکید کرده است که جرم این سیارک ۱۴۳ هزار تن بوده و در صورت برخورد احتمالی با زمین میتواند خطرناک باشد؛ این برخورد باعث بروز انفجاری معادل انرژی انفجار ۲.۴ میلیون تن TNT یا ۱۸۰ برابر قوی تر از انفجار اتمی هیروشیما خواهد بود.
به گفته «یئومانس»، سیارکی در ابعاد ۲۰۱۲DA۱۴ احتمالا باعث بروز حادثه تانگوسکا (Tunguska Event) در منطقه سیبری در سال ۱۹۰۸ میلادی شده است.
حرارت این سیارک با پهنای ۳۰ متر پس از عبور از جو زمین، بشدت افزایش یافته و باعث بروز انفجار گسترده در هنگام برخورد با زمین شده است که توفان عظیم بادهای گرم و گاز را در سطح ایجاد کرده و بیش از دو هزار و ۱۳۷ کیلومتر مربع از درختان منطقه را نابود کرد.
در حادثه دیگری که در سال ۲۰۰۹ میلادی روی داد، سیارکی با پهنای پنج تا ۱۰ متر با انرژی معادل ۴۹ هزار کیلوگرم TNT در بخشی از اندونزی سقوط کرد.
برخورد احتمالی سیارک ۲۰۱۲DA۱۴ نیز می تواند حادثه ای مشابه «تانگوسکا» ایجاد کند که اثر سراسری در کل سیاره زمین نخواهد داشت و تنها حادثه گسترده ای در یک منطقه خاص زمین روی می دهد.