معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تجهیزات پزشکی مصرفی دانشگاه علوم پزشکی برای بیمارستان ها در سال ۱۳۹۶، ۱۵۰ میلیارد تومان بود که این رقم در سال ۱۳۹۷ به بالای ۲۰۰میلیارد تومان رسیده است و به طور قطع امسال فراتر از ۳۲۰ میلیارد تومان خواهد بود.
ابوالفضل اصلانی عصر امروز (چهارشنبه- ۲ بهمن ماه) در نشست خبری افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنایع و تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و خدمات وابسته و دومین نمایشگاه بین المللی دارو، صنایع و خدمات وابسته که در محل نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار شد، با بیان جایگاه ممتاز اصفهان در صنایع پزشکی، افزود: در بخش توانبخشی و فیزیوتراپی اصفهان در جایگاه برتر کشور قرار دارد و به عنوان سومین قطب تولید تجهیزات پزشکی لقب گرفته است که با حمایت های ویژه انجام شده، تا پنج سال آینده به جایگاه نخست خواهد رسید.
وی ارزش بازار تجهیزات پزشکی کشور را ۲.۵ میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: ۴۰ درصد ارزش تولیدات داخلی و ۶۰ درصد سهم واردات است.
به گزارش ایسنا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: منطقه هفت کشور شامل استان های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری است که ۷۰ شرکت تولیدی و ۲۰ شرکت دانش بنیان در زمینه تجهیزات پزشکی فعال دارند.
وی با تاکید بر وجود فرصت های خوب موجود در اصفهان، افزود: در بخش های تجهیزات پزشکی، آرایشی، بهداشتی و دارو فرصت های بسیار خوبی در اصفهان موجود است.
اصلانی در خصوص نیاز دانشگاه علوم پزشکی به تجهیزات پزشکی مصرفی، گفت: تجهیزات پزشکی مصرفی دانشگاه علوم پزشکی برای بیمارستان ها در سال ۱۳۹۶، ۱۵۰ میلیارد تومان بود که این رقم در سال ۱۳۹۷ به بالای ۲۰۰میلیارد تومان رسیده است و به طور قطع امسال فراتر از ۳۲۰ میلیارد تومان خواهد بود.
وی با تاکید بر حمایت از تولیدات داخلی، افزود: سیاست دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر تامین نیاز بیمارستان ها از تولیدات منطقه است و از تولید داخل حمایت جدی می شود، اما تولید داخلی باید کیفیت و استاندارد لازم را داشته باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با گلایه از توزیع و پخش دارو، خاطرنشان کرد: تاکنون ۶۰ شرکت توزیع کننده دارو کشور را در اختیار داریم، اما با وجود انسجام در حوزه تولید، متاسفانه این شرایط در توزیع و پخش وجود ندارد.
وی با بیان سختی نظارت ها، تاکید کرد: در کشور ۶۰۰ صنف و شرکت وجود دارد که ۴۰۰ مورد آنها هنوز در سایت ثبت نام نکرده اند، درحالی که نظارت ها براساس ثبت نام شدگان است.
اصلانی در ادامه در خصوص وضعیت افلاتوکسین موجود در شیر، اظهار کرد: میزان افلاتوکسین شیر کارخانجات اصفهان دوصدم میکروگرم بر لیتر است و وضع ما از استانداردهای اروپا بهتر است.
وی تاکید کرد: میزان استاندارد افلاتوکسین در آمریکا و اروپا به ترتیب پنج دهم و پنج صدم میکروگرم در لیتر شیر است که همین میزان استاندارد در ایران یک دهم است، یعنی استانداردهای ما حتی از آمریکا نیز سختگیرانه تر است.