به گزارش مردم سالاری آنلاین، حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، درباره مهمترین چالشهای پیش روی کشور در سال ۱۴۰۴ گفت: اتفاقات و رویدادهای سال گذشته در ابعاد مختلف از جمله در بحث سیاست خارجی، مسائل داخلی، بحثهای اقتصادی و مسائل اجتماعی و فرهنگی قابل بررسی است. در بحث بین الملل و سیاست خارجی ما سال پر حادثهای را پشت سر گذاشتیم. بحث طوفان الاقصی و عملیات وعدهی صادق یک و دو را داشتیم که هیمنه و طلسم شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را شکاند و برای اولین بار جمهوری اسلامی مستقیما به رژیم صهیونیستی حمله کرد و آن را از نظر مسائل نظامی زمینگیر کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: این اتفاق کمک بسیار بزرگی به جبهه مقاومت بود. همچنین در رابطه با حضور جمهوری اسلامی در منطقه بعد از حادثه فرار بشار اسد شاید این اتفاق نقطه تلخی در تاریخ روابط خارجی ما با سوریه بود. البته تاثیر چندانی در بحث مقاومت و اقداماتی که مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری انجام میدهند، نداشت اما به هر حال یک حادثه تلخی بود و بعد هم شهادت فرماندهان مقاومت از جمله سید مقاومت سیدحسن نصرالله یکی از حوادث بسیار مهمی بود که به نظر میرسد یک انفجار نوری بود که اتفاق افتاد و سالهای سال اثرات خودش را باقی خواهد گذاشت.
کنعانی مقدم تصریح کرد: مسئله دیگر روی کار آمدن آقای ترامپ و تهدیدها برای فشار حداکثری است، البته براساس این ایده فشار حداکثری از بیرون و شورش از درون، تاکنون فقط حرفها و طرحهایی را روی کاغذ نوشته که هیچ کدام آن نه قابلیت اجرایی دارد و نه امکان این را دارد که بتواند ایران را تضعیف کند.
وی ادامه داد: به هر حال حضور ایشان و نامهای که به رهبری نوشتند و پاسخی که به او داده شده، عملا در مسائل سیاست خارجی تاثیرگذار است و ما وارد مرحله جدیدی در مورد تحریمها و تهدیدهای آمریکا شدهایم.
این فعال سیاسی اصولگرا در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره مسائل داخلی کشور در سال ۱۴۰۳ گفت: رییس جمهور تلاش کرد تا بحث ناترازی انرژی را برطرف کند، در مساله وفاق و همدلی هم رییسجمهور همراهی خوبی کرد. در جلسهای که با ایشان داشتیم به هر حال بحثهایی که مطرح شد نشان داد که ایشان عزم جزمی برای این کار دارد. البته ما هم به ایشان گفتیم که این کار هزینه دارد.
کنعانیمقدم تصریح کرد: به رییسجمهور گفتیم این کار هزینههای سیاسی دارد و شما باید بپذیرید که هزینهها را بدهید که در واقع با استیضاح آقای همتی و برکناری آقای ظریف میتوان گفت که رییس جمهور در بحث وفاق حاضر شد هزینه دهد و نگذارد که پروژه وفاق ملی با مشکل مواجه شود.
وی درباره اینکه در سال جدید با چه چالشهایی مواجه خواهیم شد، گفت: همانطور که رهبری فرمودند شرط پیروزی ما علیه اقدامات، تحریمها و تهدیدهای آمریکا، وحدت و انسجام داخلی است. یعنی همان حرفی که در رابطه با وفاق گفته میشود. اگر وفاق مدیریت شود و این انسجام و همدلی و وحدت شکل بگیرد، به نظر میرسد که دشمن هیچ کاری نمیتواند انجام دهد و ما باید تمام توانمان را بگذاریم یعنی همه جناحهای سیاسی، احزاب و گروهها و شخصیتها باید تلاش کنند تا در درون، این وحدت و انسجام را ایجاد کنیم و نگذاریم از اختلافاتی که ممکن است اختلافات سلیقهای هم حتی باشد، دشمن برای ایجاد آشوب و فتنه بهره بگیرد.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: به نظر میرسد که این نکتهای است که در سال جدید ما با آن مواجه خواهیم شد و قطعا تدابیری که اتخاذ خواهد شد مانع از ایجاد بلوا و برخی تنشهای داخلی خواهد شد.
کنعانی مقدم درباره اینکه در مدت کوتاهی که از شروع دولت چهاردهم میگذرد دولت گامهای زیادی در خصوص سیاست وفاق برداشته است که ممکن است این همراهی از سوی سایر جناحها نباشد آیا این موضوع میتواند در سال جدید برای ما چالش ایجاد کند، گفت: اکثریت مردم و به قول معروف افرادی که به هر حال در جامعه تاثیرگذار هستند، اینها وفاق را میخواهند و مخالف هرگونه اختلاف هستند. حالا ممکن است بعضیها از تریبونهای مختلف استفاده کنند و بخواهند اقداماتی را انجام دهند که خلاف جریان وفاق باشد و در مسیر اختلافی که شاهدش هستیم در مواقعی این اتفاقات میافتد اما مردم نمیگذارند.
وی گفت: مردم اجازه نمیدهند و نشان دادهاند آنهایی که فتنهبیار هستند و آنهایی که اختلافافکنی میکنند را طرد میکنند و به هر حال همین نمایندگان مجلس مجلس اگر دوره بعد بخواهند رای بیاورند و یا حیات سیاسی در کشور داشته باشند، چارهای جز این ندارند که با موج همدلی و همراهی و انسجام همراهی کنند وگرنه به صخرههای سختی خواهند خورد که آنها را نابود خواهد کرد.