کمتر از يک سال ديگر تا پايان عمر دولت يازدهم باقي مانده است. از مدتها پيش اخباري مبني بر حضور آقاي احمدينژاد در انتخابات رياست جمهوري سال 96 به گوش ميرسد.
به گزارش پایگاه خبری فریادگر، دوستداران آقاي احمدينژاد به حدي دلتنگ مريدشان هستند که اجازه ندادند حداقل در زماني نزديکتر به انتخابات وارد عرصه رقابت با ساير رقبا شوند و با خوشحالي زايدالوصفي حضور مجدد او را با اقدامات منحصربفرد خود اعلام کردهاند. در خبرها صحبت از يارانه 250 هزار توماني بود. پوپوليسم بار ديگر به کمک طرفداران احمدينژاد آمد تا در صورت حضور در انتخابات، تضميني براي انتخاب او باشد. فايل مربوط به پوسترهايي که در آن عاجزانه از او ميخواهند به صحنه سياست باز گردند در شبکههاي مجازي دست به دست ميشود.عدهاي خوشحال از بازگشت او لايک ميکنند و عده اي به خنده و شوخي از آن ميگذرند و گروهي که مخالف حضور دوباره او در انتخابات رياست جمهوري هستند احتمالا در جا حذف ميکنند. تلاشها براي رياست جمهوري احمدينژاد زودتر از آنچه تصور ميشد آغاز شد. سفرهاي استاني و انتقاد از عملکرد دولت فعلي در خلال اين سفرها، دفاع از اقدامات دولتهاي نهم و دهم و ... از فعاليتهاي زودهنگام تبليغاتي محمود احمدينژاد در چند ماه گذشته محسوب ميگردد. اقدام عجيب او در نوشتن نامه به باراک اوباما نيز از مواردي است که بار ديگر احمدينژاد را در کانون توجه رسانهها قرار داد. واقعيت اين است که انتخابات رياست جمهوري بار ديگر برگزار خواهد شد و احمدينژاد نيز در صورت تاييد شوراي نگهبان حق شرکت در انتخابات را خواهد داشت. اما آيا طرفداران آقاي احمدينژاد تا به حال از خود پرسيدهاند که بزرگترين دليلشان براي حضور مجدد او در انتخابات چيست؟ کدامين دستاورد بزرگ دولتهاي نهم و دهم باعث شده تا دوستداران آقاي احمدينژاد سوداي بازگشت او را در سر بپرورانند؟
کاملا آشکار است بزرگترين ضربهاي که آقاي احمدينژاد به پيکره نظام وارد آورد در زمينه سياست خارجي و ديپلماسي بود. تنزل جايگاه جمهوري اسلامي ايران در عرصه بينالملل و انزوا تنها دستاورد سياست خارجي دولت احمدينژاد محسوب ميگردد. تشديد تحريمهاي ناعادلانه غرب عليه ايران نتيجه سياستهاي تکنفره او است که بار سنگين آن را مردم به دوش کشيدند. ادبيات آزاردهنده آقاي دکتر را چه در داخل و چه در خارج از کشور هنوز مردم به خاطر ميآورند.همچنين خاطرات تلخ درگيريهاي انتخابات 88 يادگار تلاشهاي او در رسيدن به مقام رياست جمهوري بود. حاميان ايشان از عملکرد اقتصادي دولت آقاي روحاني انتقاد ميکنند و بيکاري را از معضلات موجود در دولت يازدهم ميدانند. آنها معتقدند در صورتي که در مدت باقي مانده از رياست جمهوري آقاي روحاني مشکلات اقتصادي و اشتغال کشور حل نشود،آقاي روحاني بازنده انتخابات خواهند بود. تا جايي که به ياد داريم معضل بيکاري از مهمترين مشکلات کشور بوده و هست. حل اين بحران نيازمند تدوين و تصويب سياستهاي اقتصادي اشتغال زا و تعيين و تامين اعتبار براي اجراي آنهاست. سياستهايي که در دورههاي قبل نيز به درستي اجرا نشده و نقطه ضعف هميشگي دولتهاي پيشين بوده و اتفاق تازهاي به شمار نميرود. در اين مورد خاص عملکرد دولتهاي وقت همواره از جانب مردم مورد نقد قرار گرفته است. تنها نيم نگاهي به گذشته کافي است تا طرفداران ايشان به ياد بياورند روزهاي سخت تحريم، بيکاري، افزايش ناگهاني قيمتها، نوسانات خارقالعاده قيمت طلا و ارز و مسکن و... راکه باز هم ارمغان دولت ايشان به مردم بود. چگونه است که طرفداران آقاي احمدينژاد برجام را ناديده ميانگارند؟ صرف سه سال از عمر دولت نهم در ترميم روابط از هم گسسته ايران و نظام بينالملل و به سرانجام رسيدن آن در قالب برجام همان موفقيتي بود که در زمان ايشان حاصل نشد. سياست خارجي اصول و قواعد خود را ميطلبد و کارنابلدي در اين عرصه، سرزميني را با مردمانش زير سوال خواهد برد. آن را به اهلش بسپاريم. امر خطيري که هرگز دکتر احمدينژاد و کابينه ايشان از پس آن برنيامدند. اگر گذشته را فراموش کرده ايد لااقل انتخابات هفت اسفند را به خاطر بياوريد. حضور مردم در اين انتخابات مهر تاييدي است بر اقدامات دولت يازدهم و اين که مردم ايران زحمات دولت يازدهم را ارج مينهند. از طرفي تکيه به آراي روستانشينان همواره ابزاري براي دستيابي به مسند رياست جمهوري از سوي حاميان آقاي احمدينژاد بوده است که اين بار نيز به آن تمسک جستهاند. نظر شهرنشينان چه ميشود؟ به نظر شما انتخابات هفتم اسفند به اندازه کافي گويا نبود؟ راي مردم تهران را ديديد؟ نظر اغلب هنرمندان برايتان مهم نيست؟ مخاطبان شما فقط روستانشينان نيستند. به اين عزيزان جمعيت شهري کشور را هم بيفزاييد. مگر غير از اين بود که در درگيريهاي انتخابات 88 جامعه شهري بيشترين آسيب را ديدند؟ سخن بسيار است و در اين مقال نميگنجد اما اي کاش طرفداران آقاي احمدينژاد عجله نکنند. در دو دوره گذشته بسيار از ايشان ديده و شنيدهايم. يقين داشته باشيد در اين سه سال اقدامات ارزنده ايشان فراموش نشده است. اگر بخواهيم از دريچه عقل و منطق به مقوله انتخابات نگاه کنيم،کاملا مشخص است ادامه برنامههاي دولت يازدهم به زماني بيشتر از چهار سال نيازمند است. آقاي احمدينژاد عجله نکنيد،اگر بنا بود اتفاقي در دوران رياست جمهوري شما بيفتد به اندازه کافي زمان در اختيار شما و ياران دلواپستان قرار داشت. اجازه بدهيد دولت يازدهم برنامههاي خود را به سرانجام برساند.
ليلا رحيميخوشبخت