علی اکبر ناطق نوری در مراسم هفتمین روز درگذشت رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : آیت الله هاشمی رفسنجانی از ریا و دو چهره بودن تنفر داشت.
به گزارش پایگاه خبری فریادگر، رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری که در حرم امام خمینی (ره) به مناسبت هفتمین روز درگشت آیت الله هاشمی رفسنجانی سخن میگفت پس از تسلیت ضایعه درگذشت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام خدمت خانواده ایشان و ملت وفادار ایران افزود: وقتی قرار شد در این مجلس با شکوه سخنران باشم فکر می کردم چه آیه ای از آیات قران را که مناسب این مجلس و این شخصیت است را انتخاب کنم . به قرآن مراجعه کردم. دیدم چندین آیه آمد که اگر انسان کمترین دقت را داشته باشد می تواند بگوید مرحوم هاشمی مصداق این آیات است. یکی از آن ها سوره ی مریم آیه ی ٩٦ است.کسانی که به عمل صالح ایمان دارند نزد مردم عزیز هستند، این اجتماع امروز،ختمی که توسط مقام معظم رهبری گرفته شد ،اجتماع قم و اجتماعات شهرهای دیگر این موضوع را نشان نمی دهد؟
ناطق نوری گفت: همانطور که امام فرمود هاشمی زنده است تا نهضت زنده است. حجت الاسلام ناطق نوری افزود: من از سال 42 تا کنون که 53 سال می شود با آیت الله هاشمی بودم و در طول دوران مبارزه در قم، زندان و پیروزی انقلاب هم با ایشان بودم، پس آن صفاتی که درباره ایشان می گویم، مشاهدات یقینی من است. ناطق نوری آیت الله هاشمی را شخصی به دور از ریا دانست و افزود: در جامعه الان ما هزار چهره هم وجود دارد هر طرف باد بیاد می چرخند و اینها بد آدمهایی هستند.
ناطق نوری در بخشی از سخنانش با اشاره به ماجرای رد صلاحیت آیت الله هاشمی در انتخابات سال 92، ایشان را استاد مقاومت و صبوری دانست. حجت الاسلام ناطق نوری گفت: زمانیکه صلاحیت ایشان را برای انتخابات ریاست جمهوری به هر دلیلی رد کردند که البته به مخیله ما هم خطور نمی کرد که این اتفاق بیفتد، در حال آماده شدن برای رفتن به سفر بودم که با شنیدن این خبر، سفرم را لغو کردم و بازگشتم ، دیدم این بی معرفتی است که به سفر بروم. به دیدار ایشان به خانه اش رفتم و دیدم که او با خنده به استقبال من آمد. به من گفت وقتی برای ثبت نام به وزارت کشور رفتم و استقبال و اشک شوق مردم را دیدم احساس کردم بار سنگینی بر دوش من است، اما وقتی خبر رد صلاحیتم اعلام شد، آرام ترین شب زندگی ام بود؛ چرا که باری از دوش من برداشته شد و وظیفه ام را هم انجام دادم. من از آیت الله هاشمی پرسیدم حالا می خواهی چه کنی و ایشان پاسخ داد مردم را به پای صندوق رای دعوت می کنم زیرا انقلاب و نظام است که اهمیت دارد.
رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری در ادامه عنوان کرد: من از برادران وخواهران ایرانی ام به عنوان یک طلبه کوچک خواهش می کنم از چپ و راست تا اصلاح طلب ، اصولگرا و اعتدال گرا این اجتماعی که کردید را همچنان داشته باشید و این اجتماع با تفکرات ، عقیدهها و گروه های متفاوت منافات ندارد. در مشترکات با هم باشید و در جایی که اختلاف نظر وجود دارد بنشیند و اختلافات را حل کنید. اگر هم قانع نشدید تهمت نزنید. همه باید از این وحدت به وجود آمده استفاده کنیم و قدر انقلاب و رهبری را بدانیم. آن هم در این منطقه که دور مان آتش است اما ایران یک کشور امن به حساب می آید که این معلول وجود مردم ایران و رهبر هوشمند و آگاهی است. به همین دلیل همه باید یک ید واحده بشوید و بایستید.
حجت الاسلام ناطق نوری در خصوص نقش آیت الله هاشمی در پایان جنگ گفت: وقتی جنگ تمام شد آن هم در زمانی که فرماندهی جنگ در شرایط سخت و بحرانی بود، در رابطه با قطع نامه امام (ره) با هوشمندی بالا تمام زوایا را برای ما مجلسی ها نوشت و حاج احمد آقا در جلسه غیر علنی آن را خواند. امام (ره) در آن نامه فرمود که فرمانده سپاه آمده و گفته برای ادامه جنگ این مقدار سلاح، تانک و نیرو می خواهیم و از رئیس دولت خواسته شده که بگوید چقدر میتواند اینها را تامین کند. که می گوید خزانه با مشکلات روبرو است. امام (ره) این شرایط را در آن نامه به ما گفت. ناطق نوری ادامه داد: در چنین شرایطی هاشمی به حضرت امام (ره) می گوید که اگر احساس می کنید آسیب می بینید و شرایط کشور، جنگ و منطقه اقتضی میکند آتش بس را بپذیریم اگر این کار برای شما مشکل است من به عنوان فرمانده جنگ اعلام کنم و قطع نامه را بپذیرم و شما به عنوان فرمانده کل قوا دستور بدهید مرا دستگیر، محاکمه و اعدام کنند اما این انقلاب بماند. این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مقاومت و صبوری منش دیگر مرحوم هاشمی بود، اظهار کرد: من گاهی اوقات می ماندم که او چگونه فشارها، مشکلات، ناملایمات، برخوردها و تهمت ها را تحمل میکند