۰
سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۰۰

پیگیری گنجاندن «روز کوروش» در تقویم رسمی برای تقویت انسجام ملی

۷ آبان، به واسطه‌ی فتح بزرگ بابل توسط کوروش و منشور حقوق بشر وی که سرلوحه‌ی مدنیت در خیلی از کشورهای غربی شده می‌بایست برای ما اهمیت داشته باشد.
پیگیری گنجاندن «روز کوروش» در تقویم رسمی برای تقویت انسجام ملی
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ مصطفی ده‌پهلوان رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، در دومین نشست «کوروش از افسانه تا واقعیت» با تأکید بر اهمیت تاریخی و فرهنگی کوروش، از ضرورت استفاده از زبان علم برای رفع ابهامات پیرامون این شخصیت و تقویت انسجام ملی سخن گفت. او در گفت‌وگو با رکنا گفت: امروز دومین دور نشست «کوروش از افسانه تا واقعیت» را برگزار خواهیم کرد که در این نشست، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری تلاش می‌کند تا در خصوص موضوعات پرچالش در کشور مثل کوروش، از زبان علم با مردم صحبت و ابهامات در این مورد را روشن کند.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری تاکید کرد: ایران پیشینه‌ی بسیار غنی و سرمایه‌های تاریخی-فرهنگی فراوانی همچون کوروش دارد که نباید اجازه دهیم چنین شخصیت و سرمایه‌ای از یک سو به دست منکران کوروش برسد از سویی دیگر، به دست افراطیون ملی‌گرایی. لذا می‌بایست از زبان علم در این خصوص با مردم صحبت کرد. وی گفت: باید در این حوزه‌های فرهنگی که پرچالش هستند بتوانیم کنشگرانه ورود کنیم تا شاهد این نباشیم که در روز هفت آبان، ورودی‌های پاسارگاد و تخت جمشید به روی فرزندان این کشور بسته شود.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری تاکید کرد: ۷ آبان، به واسطه‌ی فتح بزرگ بابل توسط کوروش و منشور حقوق بشر وی که سرلوحه‌ی مدنیت در خیلی از کشورهای غربی شده می‌بایست برای ما اهمیت داشته باشد.

ده‌پهلوان افزود: باید از وجود کوروش برای ایران، به عنوان یک فرصت برای تقویت انسجام ملی کشور استفاده کرد و پیگیریم که ان‌شاءلله بتوانیم چنین روزی را که واقعا برای کشور نیاز است، به شورای انقلاب فرهنگی و نهادهای مرتبط دیگر منتقل کنیم تا در تقویم رسمی آن را داشته باشیم.

ده‌پهلوان افزود: نمی‌دانم گره‌ی کار در کجاست ولی تا جایی که به ما ارتباط دارد پیگیر این موضوع خواهیم بود. ما مسائل علمی و مستندات مربوط به کوروش را ارائه می‌دهیم و مسائل حقوقی و اداری آن را سایر مسئولان باید پیگیری کنند.

کد مطلب: 225702
برچسب ها: روز کوروش
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *