بنابر روایت رسا، رئیس موسسه امام خمینی که موسس آن مصباح یزدی بود، ادامه داد: در آن دوران هیچ کس تعریف نکرد که اصلاحات چیست؟ آیا اصلاحات بنیادین و ساختاری منظور است؟ یا اصلاحات روشی و اهداف میانی منظور این شعار است؟ شعار اصلاحات میدادند و در عمل به دنبال براندازی و ریشهکنی انقلاب بودند؛ در همین راستا فتنه کردند و دست به هر اقدامی زدند؛ آخر هم مشخص نشد که منظورشان از اصلاحات چیست؟
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی شعار وفاق ملی را شبیه شعار اصلاحات ارزیابی کرد و گفت: به خاطر کهنه شدن شعار اصلاحات امروز از وفاق ملی استفاده میشود؛ امروز باید با جدیت به دنبال تعریف «وفاق ملی» باشیم؛ رئیس جمهور و نظریهپردازان هر چه زودتر باید این وفاق ملی را تعریف، تبیین و روشن کنند.
روانبخش همراهی خود با وفاق ملی که در آن اصول و مبانی انقلاب مد نظر باشند را اعلام و تصریح کرد: در این وفاق باید کسانی که دین و ارزشهای اسلام را قبول دارند، قانون اساسی را مبنای عمل قرار میدهند و اصل مترقی ولایت فقیه را هم اعتقادی و هم عملی ملتزم هستند شرکت داشته باشند.
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: وفاق ملی این نیست که هر کس با هر مبنا و اصل و گرایش میتواند در دولت وارد شود، این وفاق ملی نیست بلکه نفاق ملی است؛ وفاق ملی این نیست که کومله، دموکرات، تودهای، مجاهدین و فتنهگران ۸۸ و ۱۴۰۱ زیر یک چتر جمع شوند و پایههای نفاق را در کشور محکم کنند.
وی تشکیل چنین دولتی را ابتدای اختلافات داخلی عنوان کرد و گفت: چنین دولتی دوام نخواهد داشت؛ فتنهگران سابق دستشان به خون مردم آلوده است و کشور را به فتنه و مصیبتهای جدید وارد خواهند کرد؛ بنابراین باید مواظب باشیم تا تفاوتهای وفاق ملی و نفاق ملی را به درستی بشناسیم و از نفاق بپرهیزیم.