احمد حکیمیپور فعال سیاسی اصلاحطلب، در خصوص تشکیل دولت سایه از سوی سعید جلیلی و نگرانیهایی که نسبت به کارشکنی اطرافیانش در امور وجود دارد، گفت: در دنیا مرسوم است احزابی که شکست میخورند می روند در دولت سایه و دولت موجود و مستقر را نقد میکنند ولی ما نمیدانیم آقای جلیلی اصلا متعلق به کدام حزب است، تشکیلات و تابلویشان کجاست، هزینهاش از کجا میآید.
وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: دولت سایه باید تابلو داشته باشد، ما نمی دانیم تابلوی اینها چیست، در نتیجه این دولت سایه با آن دولت سایه مرسوم در دنیا خیلی خیلی فرق دارد؛ در همه جای دنیا مرسوم است که حزب اقلیت، دولت مستقر را نقد میکند؛ اما چیزی که الان میگویند دولت سایه نیست، یک محفل پشت پرده است که مردم هم نمی دانند چه کسانی هستند.
این فعال سیاسی در واکنش به این نکته که «براساس برخی مباحثی که مطرح شده می توان گفت در مواردی اقدامات و فعالیت های جلیلی منجر به سنگ انداختن در کارها میشده»، اظهار داشت: چون انتخابات تمام شده و ایشان هم اخلاق انتخاباتی را رعایت کرده به آقای پزشکیان هم تبریک گفته و اعلام همکاری کرده فعلا نباید به این مساله بپردازیم، ما باید در عمل ببینیم که جریان پایداری و نزدیکان و حامیان ایشان در مجلس و در عرصههای دیگر چگونه با کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان تعامل میکنند و اینکه آیا در عمل آن دست همکاری و کمک به حرکت و موفقیت دولت را انجام میدهند یا نه، فعلا مردم منتظر هستند که اینها را ببینند.
حکیمیپور همچنین درباره انتشار اخبار مبنی بر تشکیل کمیتههایی به منظور تعیین چینش اعضای کابینه دولت چهاردهم، عنوان کرد: کمیته هایی شکل گرفته برای اینکه نظرات را جمع کنند و به صورت کارشناسی ارزیابی های خود را به آقای پزشکیان ارائه دهند. منتها مردمی که به پیروزی آقای پزشکیان کمک کردند مطمئن باشند که نظرات آنها اعمال می شود، به طرق مختلف باید نظرات خود را به آقای رئیس جمهور منتقل کنند و قطعا رئیسجمهور هم یک کانال ارتباطی با مردم برقرار خواهد کرد و اینطور نیست که رییس جمهور منتخب ایزوله شود و عده ای حائل میان رییس جمهور و مردم شوند.
وی درباره اسامی مسئولان و اعضای این کمیتهها ادامه داد: در رسانه حرف های زیادی مطرح است اما آنطور که من اطلاع دارم از گروهها و جریانات مختلف در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نظرات خود را به آقای رییس جمهور میدهند و باب هیچ مسیری بسته نیست، یعنی مسیر ارتباط با رییس جمهور فقط یک مسیر و یک گروه نیست.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: اسامی در اذهان عموم و در رسانهها مطرح است و من هیچکدام را نمیگویم که درست است یا غلط؛ آقای رییس جمهور از کارآفرینان، تشکل های صنفی، سیاسی، فرهنگی، ستادهایی که در کشور کار کردند، از همه بدنه رأی خود و حتی از کسانی به او رأی ندادند نظر و مشورت خواهد گرفت. از مردم عزیز و حامیان آقای پزشکیان تقاضا می کنم یک مقدار تحمل کنند، مسیرها مشخص می شود و حتما رییس جمهور نظرات مردم برایشان خیلی مهم است و دوست دارند در تصمیمات خود از مشورت عمومی استفاده کنند.