۱
۰
يکشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۳۰

10 شغل و رشته پردرآمد دنیا

شغل‌هاي پر درآمد دنیا بار ديگر موضوع گزارش سايت‌هاي خبري شده است.
 شفاف به نقل از برترين‌ها نوشت: بیشتر مردم دلشان می‌خواهد که درست پس از اتمام تحصیلاتشان یا حتی حین تحصیل، شغلی با حقوق و مزایای عالی داشته باشند. بسیاری از افراد به جای اینکه سالیان دراز کار کنند تا به موقعیت شغلی بهتر و حقوق بالا‌تر دست یابند، ترجیح می‌دهند به‌دنبال گرفتن مدارکی بروند که آن‌ها را به درآمد بالا، آن هم درست از زمان آغاز کار، برساند.

در اینجا چند نمونه از مشاغلی که در بیشتر کشورهای دنیا در مقایسه با مشاغل دیگر از ابتدا حقوق خوبی داشته و حوزه‌های شغلی که معمولا بیشترین درآمد را دارند، عنوان می‌کنیم.

مهندسی سخت افزار کامپیو‌تر

آن‌ها سخت‌افزارهای کامپیو‌تر یا‌‌ همان قطعات را بررسی، آزمایش، طراحی و مدیریت می‌کنند. آن‌ها برای موفقیت بیشتر مجبورند با توجه به تغییرات سریعی که در جهت گسترش این حوزه اتفاق می‌افتد، اطلاعات و مطالعات خود را مطابق با دانش روز نگه دارند.

مهندسی نفت و پتروشیمی

آن‌ها گازهای طبیعی و نفت خام را از زمین استخراج می‌کنند. مهندسان این رشته پس‌زمینه‌ای در رشته‌های ریاضی، ژئوفیزیک، زمین‌شناسی و روش‌های فنی استخراج دارند و در شرکت‌های نفت و گاز یا شرکت‌های خصوصی وابسته مشغول به کار می‌شوند.

مهندسی برق

گستره‌کاری که این مهندسان انجام می‌دهند زیاد است و آن‌ها می‌توانند در زمینه دامنه وسیعی از تولیدات مانند روبات‌ها، ماشین‌ها، سیستم‌های کابل‌کشی مربوط به ساختمان یا تجهیزات پزشکی فعالیت کنند.

برنامه‌نویسی کامپیو‌تر

برنامه‌نویسان کامپیو‌تر برنامه‌های مورد نیاز سیستم‌های کامپیوتری را می‌نویسند و به روزرسانی یا اصلاح می‌کنند. با توجه به گسترش کاربرد کامپیو‌تر در جهان این شغل زمینه فعالیت زیادی دارد.

کارگزاری بورس

این افراد سواد حرفه‌ای در زمینه بورس و انواع سهام دارند و کار اصلی آن‌ها خرید و فروش سهام و فعالیت در بازار بورس است.

اقتصاددانان

این افراد معمولا مدرک دکترا در یکی از گرایش‌های علم اقتصاد دارند و در مورد توزیع منابع برای تولید کالا و خدمات مطالعه می‌کنند. آن‌ها همچنین وضعیت مسائل مالی و اجتماعی که بر تجارت جهانی اثر می‌گذارد را پیش‌بینی و تجزیه و تحلیل می‌کنند.

خدمات درمانی خانگی

این افراد فارغ‌التحصیلان رشته‌های بهداشت و درمان هستند و با مجوزهای مخصوص، مراکز خدمات درمانی در خانه راه می‌اندازند تا فعالیت‌های درمانی برای بیماران و سالمندان را در خانه‌هایشان انجام دهند.

مدیران تحلیلگر

این یکی از مشاغل نسبتا جدید است که فارغ‌التحصیلان رشته «MBA» برعهده می‌گیرند. آن‌ها مطالعه و تحقیق می‌کنند و برای مشاغل و تجارت‌ها، طرح‌های استراتژیک می‌سازند. مسئولیت این مدیران حل مشکلات و ارائه توصیه‌های لازم به مدیران است.

مدیر امنیت شبکه

چنین فردی داده‌ها را با استفاده از نرم افزارهای مخصوص، جمع‌آوری، ذخیره‌سازی و سازمان‌دهی می‌کند. مهندس نرم‌افزاری که با عنوان مدیر امنیت شبکه مشغول کار می‌شود احتیاجات کاربران را تجزیه و تحلیل کرده و پایگاه داده‌ای ایجاد می‌کند که از نظر امنیت و یکپارچگی بی‌نقص باشد.

مهندسی معماری و شهرسازی

این افراد پروژه‌های شهری مثل فضاهای سبز را برای ایجاد هماهنگی و هارمونی در شهر طراحی می‌کنند و در کل معماران فضای شهری هستند.
کد مطلب: 1945
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


omid
Germany
سلام من معماری میخونم اما دردسر زیاد داره واین روزا انگار انگیزم کم شده هرچند من تو کلاس بین بچه ها بهترینم میخوام تغییر رشته بدم و یه رشته پر درامد انتخاب کنم الان وضع مالیم خوب نبست بخاطر همین میخوام تغییر رشته بدم به نظرم رشته تجارت ویا بازرگانی بهتر است