شورای هیئات مذهبی خراسان رضوی در بیانیهای اعلام کرد: استفاده از نام هیاتها در انتخابات به هر طریق مردود است و از طریق مراجع ذیصلاح مورد پیگرد قرار میگیرد.
در این بیانیه که نسخه ای از آن روز یکشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت آمده است: از طرف هیاتهای مذهبی خراسان رضوی هیچ نماینده، شخص یا گروهی به هر عنوان، نام و سمت مشابه به نام شهرستان و یا استان در هیچ جناح و تشکل سیاسی و انتخاباتی حضور ندارد.
در این بیانیه تاکید شده است: فلسفه وجودی هیات مذهبی صیانت از سیره اهل بیت و فرهنگ سازی جهت پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی در جهت زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت است.
این شورا در بیانیه خود اظهار داشت: به اطلاع کلیه مردم شهیدپرور مشهد، کاندیداهای شورای اسلامی شهر و همه جناحهای سیاسی میرساند در پیروی از منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هیات باید هیات بماند و منع قانونی در اساسنامه هیات های مذهبی و سازمان تبلیغات اسلامی در ورود هیاتهای مذهبی به انتخابات که باعث ایجاد دو دستگی و اختلاف و ریزش نیروهای مذهبی و انقلابی میگردد این شورا در هیچ جناح و تشکل سیاسی و انتخاباتی حضور ندارد.
"وظیفه ذاتی هیاتهای مذهبی ایجاد شور و نشاط انتخاباتی و تلاش جهت حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای است که این حضور زمینهساز امنیت و سربلندی نظام شکوهمند جمهوری اسلامی است."
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهری و روستایی و دومین انتخابات میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۲۸ خرداد امسال به طور همزمان برگزار خواهد شد.
پنج هزار و ۱۳۸ هیات مذهبی ثبت شده در خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۳۸ هیات با چهار هزار عضو در مشهد قرار دارند.