; ?>; ?>
حبیب محبیان خواننده و آهنگساز پیشکسوت موسیقی پاپ دیروز در در روستای نیاسته کتالم رامسر بر اثر ایست قلبی در سن 63 سالگی درگذشت.
به گزارش پایگاه خبری فریادگر، این خبر پس از چند دقیقه در فضاهای مجازی از جمله تلگرام و اینستاگرام پخش شد و بسیاری از بازیگران و هنرمندان درگذشت خواننده پیشکسوت را به جامعه هنری تسلیت گفتند.
حسن عسکری مقدم - مدیر بیمارستان امام سجاد (ع) رامسر - صبح روز جمعه (21 خرداد) با تایید خبر درگذشت حبیب محبیان، گفت: پس از تماس با اورژانس 115 و اعزام به منزل حبیب محبیان، وی علایم حیاتی نداشت و بر اثر سکته قلبی فوت کرده بود.
او اظهار کرد: این فرد عمل قلب باز انجام داده بود و اورژانس پس از یک ساعت CPR موفق به احیا نشد و برای تایید نهایی مرگ، ایشان به بیمارستان انتقال داده شد.
عسکری مقدم گفت: جسد این خواننده معروف ایرانی به سردخانه زینبیه رامسر انتقال داده شده است.
همچنین مدیر برنامههای زندهیاد حبیب از درخواست خانواده این خواننده فقید موسیقی پاپ به معاونت هنری وزارت ارشاد برای خاکسپاری وی در قطعه هنرمندان بهشتزهرا (س) خبر داد.
جمشید پورساعتی بعد از درگذشت زندهیاد حبیب محبیان در گفتگو با مهر بیان کرد: تنها کاری که فعلاً انجام دادیم ارسال نامه به معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای موافقت با برگزاری مراسم تشییع در تالار وحدت و خاکسپاری در قطعه هنرمندان بهشتزهرا (س) است که امیدوارم با این تقاضای ما موافقت کنند.
وی افزود: هماکنون پیکر آقای محبیان در سردخانه بیمارستان است و تنها تقاضای بنده و خانواده ایشان این است که حبیب را در قطعه هنرمندان با برگزاری یک مراسم تشییع مناسب به خاک بسپاریم. به هر حال فعلاً منتظریم تا پاسخهای لازم از طریق مراجع محترم به ما اعلام شود.
جمشیدپور در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: متأسفانه لحظاتی بعد از اعلام خبر درگذشت حبیب محبیان، تصاویری از پیکر وی در سردخانه در برخی خبرگزاریها و فضای مجازی منتشر شد که من از همین جا تقاضا میکنم که طرفداران وی برای تسکین و ابراز همدردی با خانواده وی به هیچ عنوان چنین کاری را انجام ندهند. ما به طور حتم از طریق رسانههای رسمی کشور پیرامون مراسم تشییع پیکر زندهیاد حبیب محبیان اطلاعرسانی خواهیم کرد.
حبیب محبیان متولد ۴ مهر ۱۳۳۱ در شمران تهران، بود. او در نوجوانی علاقمند به گیتار بود. دوران نوجوانی حبیب مصادف با پیدایش گروه بیتلز در دهه ۶۰ میلادی اروپا شد و این باعث علاقهٔ بیشتر وی به موسیقی گردید. با پذیرفته شدن در آزمون صداوسیما، زیر نظر مرتضی حنانه به فراگیری اصول و تدابیر آهنگسازی روی آورد
بعدها وی توانست بهعنوان خواننده در تلویزیون استخدام شود وی بعد از ۲ سال از استخدام در رادیو و تلویزیون به خدمت سربازی رفت و در آنجا نیز خواننده باشگاه افسران بود
همسر اول حبیب، شادی نام داشت. احمدرضا تنها فرزند حبیب از وی است که در ایران زندگی می کند روزی شادی در خیابان پایش پیچ میخورد و به علت آنکه احمدرضا را در آغوش داشته به زمین میافتد و در بیمارستان به دلیل حساسیت به آمپول پنیسیلین در عرض چند دقیقه فوت میکند.
تقریباً همزمان با فوت همسر حبیب، مادر او نیز، بهعلت حملهٔ قلبی فوت میکند و این حوادث باعث میگردد که در اولین آلبومش یعنی «مرد تنهای شب» که در سال ۱۳۵۶ انتشار یافت بیشتر آهنگ ها را بهیاد ایشان بخواند.
همسر دوم حبیب ناهید نام دارد که «محمد محبیان» ثمره ازدواج با اوست وی از معدود خوانندگانی است که در اجرای آهنگ هایشان از گیتار دوازده سیم استفاده میکند.
حبیب در دهه ۵۰ و با خواندن قطعاتی مانند “مرد تنهای شب”، “شهلا” و “مادر” در کانون توجه قرار گرفت. وی بعد از انقلاب اسلامی از ایران مهاجرت کرد و در لس آنجلس ساکن شد.
وی در سال ۱۳۸۸ با نگاشتن نامهای به رئیس جمهور وقت، محمود احمدینژاد، خواستار حضور در کشور شد و با موافقت ضمنی و پذیرفتن رعایت برخی شرایط به همراه خانواده اش به ایران بازگشت و در شمال کشور اقامت کرد. از آن زمان تاکنون تلاش زیادی برای کسب مجوز انتشار آلبوم و برگزاری کنسرت انجام داد که هیچ یک به نتیجه نرسید تا در نهایت در خرداد ۹۵ همزمان با ماه رمضان در سن ۶۳ سالگی درگذشت.