گروه سیاسی- رحمان زین الدین: جبهه پایداری از جمله گروههای سیاسی درون انقلاب اسلامی است که براساس تعبیر علی لاریجانی، تعداد کمی عضو دارد و می توان تمامی اعضای آنرا در یک اتوبوس جا کرد اما صدای بلندی دارند و برای رسیدن به مقصود خود از این اصوات استفاده می کنند.
به گزارش
مردم سالاری آنلاین ،به همین دلیل تمامی جریانهای سیاسی داخل کشور و حتی مردم عادی از نگاه و نگرش این تندروها مطلع هستند و می دانند که این افراد همانهایی اند که مانند عضو ارشدشان یعنی صادق محصولی غرق در ثروت و مال اند، اما هیچ توجهی به مردم ایران که لیاقت داشتن بهترینها هستند را ندارند.
این افراد همانهایی هستند که در جریان مذاکرات برجام تا توانستند چوب لای چرخ مذاکره کنندگان گذاشتند و حتی تهمت جاسوسی و وطن فروشی به تیم مذاکره کننده دادند به شکلی که رهبر معظم انقلاب تیم مذاکره کننده را صادق و امین نامیدند.
حتی این افراد آنقدر از قول رهبر معظم انقلاب مطالبی را عنوان کردند که ایشان مجبور به واکنش شد و گفتند که هر مطلبی که لازم باشد شخصا در دیدارهایشان عنوان می کنند.
دلواپسان امروز در برابر دولت
این گروه که در ابتدا با نام دلواپسان از مجلس نهم و با رهبریت فکری مرحوم مصباح یزدی پا به عرصه سیاسی کشور گذاشتند، تا امروز به هر روش و منشی برای زیرپا گذاشتن منافع مردم اقدام کرده اند و تا توانسته اند خواست ملت را نادیده گرفته اند.
از آن جمله می توان به نقش کلیدی مرتضی آقاتهرانی در تهیه، تدوین و تصویب قانون عفاف و حجاب اشاره کرد که امروز برای عدم اجرای ان دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در نامه ای به مجلس خواستار عدم اجرای آن شده است یا اینکه رئیس مجلسی که در دوران ریاست وی، این طرح با همراهی وی به صورت اصل 85 یعنی مخفیانه در کمیسیونی ویژه با افزودن فله ای مواد مختلف به آن به تصویب رسیده بود، فریاد برآورده که چرا باید قانونی نوشته شود که قابلیت اجرایی ندارد.
این افراد البته در جریان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حداقلی ترین رای تاریخ مشارکت مردم در انتخابات مجلس، به پارلمان راه یافته اند، همچنان به دنبال خروج افرادی از دولت چهاردهم هستند که در میان مردم پایگاه و محبوبیتی دارند که از آن جمله می توان به محمدجواد ظریف وزیر خارجه دولتهای یازدهم و دوازدهم و معاون راهبردی رئیس جمهوری اشاره کرد.
نامهای برای انحراف افکار عمومی
اما روز جمعه این حزب در نامه ای به پزشکیان مواردی را مطرح کرد که نشان می دهد همچنان عناد و کینه با دولت چهاردهم دارد و در راستای اقداماتی است که تاکنون اعضای این حزب در مجلس از جمله امیرحسین ثابتی، محمود نبوبیان و مرتضی آقا تهرانی به عنوان لیدرهای جریان تندرو در مجلس انجام داده اند.
این گروه در بند 4 نامه خود به پزشکیان آورده است: «تجربه تاریخی و آموزههای دینی ما بر این نکته تأکید دارند که تنها راه پیروزی بر دشمن مقاومت و ایستادگی است و هزینههای سازش نسبت به هزینههای مقاومت به مراتب بالاتر است. چنانکه آن را در تابلوی عبرت تحولات امروزی سوریه مشاهده می کنیم. بنابراین از جنابعالی که آشنای به مبانی فکری امیرالمؤمنین علیه السلام در نهج البلاغه هستید، انتظار میرود که کشور را تحت تأثیر غربگرایانی که در صدد درگیر کردن دولت و ملت در یک پروسه بینتیجه هستند، گرفتار نکنید و اجازه ندهید با افتادن در دام مذاکرات فرصت سوز با غربیها، فرصتهای حل مشکلات کشور، بویژه مشکلات معیشتی مردم از دست برود. همانگونه که در این یکصد سال اخیر شاهد بودیم غرب و آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند. و دولتهای بایدن و ترامپ در این جهت تفاوتی نمیکنند.»
اما همچنان به نظر می رسد اعضای جبهه پایداری، وضعیت خطیر و خواست ملت ایران را نادیده می انگارند و خود را به خواب زده اند زیرا در بند 5 این نامه نوشته اند: «تجربه دولتهای گذشته حکایت از این دارد که اعتماد به غرب بیفایده است و مذاکره برای مذاکره، جز معطل کردن ظرفیتهای کشور و تاخیر انداختن در رفع موانع و حل مشکلات مردم، هیچ سودی برای کشور و مردم ندارد. بنابراین باید مذاکره در شرایطی انجام شود که افقی روشن برای احقاق حقوق ملت ایران در آن دیده شود. روی کار آمدن ترامپ تکرار همان دوران سیاه حاکمیت او بر آمریکا و پاره کردن تعهدات قبلی است. بنابراین اتفاق جدیدی در حال وقوع نیست. و باید برای پیشرفت کشور از ظرفیتهای موجود کشور و منطقه و کشورهای همسو و مستقل جهان بهره برد.» این بند از نامه این افراد نشان می دهد که درک صحیحی از شرایط جهانی ندارند و همچنان خواستار ادامه راه دولت سیزدهم در سیاست خارجی هستند که فرصتهای بسیاری را برخلاف نظر رهبر انقلاب که اگر بتوانیم تحریمها را لغو کنیم حتی نباید یک ثانیه را از دست بدهیم، است.
این افراد خواهان تداوم ادامه مسیر انزوای جهانی ایران هستند در حالیکه نمی دانند رفع تحریمهای کشورمان حتی به نفع جبهه مقاومت است و دست انها را برای رویارویی با اسراییل بازتر می گذارد.
فشار به دولت برای اجرا وعده صادق؛ بازی در زمین دشمن
وعده صادق یک در زمان دولت سیزدهم رخ داد ولی متاسفانه دولت وقت به دلیل نداشتن برنامه مشخصی پس از انجام این رخ داد مهم، نتوانست از ثمرات آن جهت تثبیت قدرت ایران در غرب آسیا استفاده کند و حتی باعث شد که این رژیم جریع تر شده و در اولین روز حضور پزشکیان در پاستور مهمان وی را در شمال تهران و در یکی از مهمترین مراکز حفاظت شده پایتخت به شهادت برساند یا اینکه فخر جهان اسلام، سید مقاومت، سیدحسن نصرالله را به شهادت رساند و با هماهنگی دستگاه اطلاعاتی ترکیه(میت) بشار اسد را سرنگون کرد.
اما رئیس دولت چهاردهم و رئیس شورای عالی امنیت ملی در جلسه ای با فرماندهان و سران کشور تصمیم به اجرای وعده صادق 2 کرد و توانست مراکز حساس نظامی و اطلاعاتی این رژیم را مورد اثابت موشکهایهایپر سونیک قرار دهد و اگر کمکهای مستقیم آمریکا نبود قطعا این رژیم جرات نمی کرد به ایران تجاوز کند.
البته پزشکیان چندین بار در نشستهای دولتی و سخنرانیهایش بر پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی تاکید کرده و حتی در یکی از صحبتهای خود در جمع وزرایش گفته بود که باید این آدم خونخوار(نتانیاهو) را سر جای خود بنشاند.
البته فرمان جنگ و صلح در اختیار رهبر انقلاب است و حتی فرزند پزشکیان نیز در فضای مجازی نوشت که پدرم کاملا مطیع رهبری است.
اما این گروه در بخش پایانی بند انتهایی این نامه آورده است: «آقای دکتر پزشکیان! شما علاوه بر ریاست جمهوری، رئیس شورای عالی امنیت ملی هستید و باید برای پاسخ به تجاوز رژیم صهیونسیتی به خاک این کشور و انتقام خون شهدای پدافند هوایی که توسط صهیونیستها و با پشتیبانی آمریکاییها به شهادت رسیدهاند، اقدام کنید. لذا انتظار میرود که به جای ارسال پیام یأس و ضعف، از موضع قوت و با اتکال به قدرت لایزال الهی خونخواه شهیدان راه قدس باشید.»
اما چند روز گذشته احمدیان دبیرشورای عالی امنیت ملی در مصاحبه ای مفصل با سایت رهبر معظم انقلاب به مباحث مربوط به سوریه و مقاومت از بعد امنیتی پاسخ داد و در پاسخ به سوالی درباره عدم اجرای وعده صادق 3 گفته بود که فشار به دولت برای اجرای وعده صادق 3، بازی در زمین دشمن است. اعضای گروه جبهه پایداری باید مانند بسیاری از نظرات مردم به میان ملت ایران بروند و نظرات ایرانیان درباره خود را نیز جویا شوند تا مبادا اینگونه تلقی شود که اقداماتشان بطور کلی بازی در راستای خواست و بازی در زمین دشمن باشد.