یک کاندیدای ائتلاف پنج نفره اصولگرایان گفت: ائتلاف پنج نفره اصولگرایان با یک کاندیدای واحد وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری میشود.
حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در جمع خبرنگاران در تبریز اظهار کرد: ائتلاف مذکور شامل بنده، منوچهر متکی، محمدحسن ابوترابیفرد، محمدرضا باهنر و یحیی آلاسحاق است که در روزهای آینده به اجماع رسیده و یک نفر از بینمان معرفی خواهد شد.
وی با اشاره به ائتلاف ۱+۲ اصولگرایان نیز گفت: آقایان محمدباقر قالیباف٬ علیاکبر ولایتی و غلامعلی حداد عادل اعضا این گروه هستند که ائتلاف ۵ نفره به هیچ عنوان با این گروه ائتلاف نخواهد کرد.
وی درباره کاندیداتوریش با بیان اینکه «در عرصههای مختلف مدیریتی فعالیت داشتهام» گفت: در حوزه مختلف آشکار و پنهان، فعالیت داشتهام، از مسائل کشور مطلعم. با مشکلات آشنایی کامل دارم و نکته مهم اینکه سطوح مدیریتی را میشناسم.
پورمحمدی نظام اداری فعلی را نظامی ناکارآمد دانست و گفت: نظام اداری نیازمند تحول بنیادین است و هر حرکتی در راستای ایجاد تحول بدون اصلاح نظام اداری قادر به رسیدن به اهدافش نخواهد بود. نظام اداری فعلی ناکارآمد، کممحصول و آسیبپذیر است.
وی اظهار کرد: زبان مدیریتی را به خوبی میشناسم و در سازمان بازرسی با پیچیدگیهای آن آشنا شدهام؛ مهمترین محور تحول در وضعیت فعلی توجه به دولت الکترونیک است .
وی ادامه داد: در قانون سلامت اداری کمبود قانونی وجود ندارد، فقط باید با اراده قوی مصوبات ابلاغ شده اجرایی شود.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: مشکلاتی در خصوص فساد در کشور وجود دارد ولی نباید یک طرفه به قضاوت کرد؛ چراکه اقدامات ماندگاری نیز در کشور اتفاق افتاده است.
وی درباره صحبتهایش مبنی بر افشای برخی مطالب گفت: در چند روز آینده این افشاگری را انجام خواهم داد.
وی در پاسخ به اینکه «مدیریتهای اصلی را به افرادی خواهم سپرد» گفت: ما با اصولگرایان در ائتلاف هستیم، ولی هنوز آرایش سیاسی را پیدا نکردهایم، عملا تیم ما در مجموعه اصولگرایی است، دولتی از دوستان خودمان تشکیل خواهیم داد، ولی این موضوع تنها درباره مدیریتهای بالا خواهد بود و در ردهها بدون توجه به گرایشهای سیاسی باید تخصص را مد نظر داشته باشیم.
این عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان درباره سیاستش در قبال آمریکا نیز گفت: امریکا از دیرباز دشمن ما و دنیا بوده است و در وضعیت کنونی در سیاست هستهیی مذاکرات امریکا بهانه است.
وی درباره ارتباط با کشور های همسایه نیز ادامه داد: جمهوری اسلامی پیوسته به دنبال ایجاد روابط دوستانه با کشور های همسایه بوده است و با اتخاذ تدابیر مناسب میتوان این روابط را بهبود بخشید.
وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی کاندیدای احتمالی اقدام به تخریب کاندیدای حامیان دولت میکنند؟ مدعی شد: دولت به اندازه کافی در این مدت همه را تخریب کرده است، ولی ما با هرگونه بداخلاقی مخالف هستیم و اهانت و نسبت ناروا را محکوم میکنیم.
این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در پاسخ به تعطیلی زود هنگام برخی دانشگاهها در آستانه انتخابات گفت: این تعطیلی را میتوان از جنبه مثبت نگریست؛ چنانچه اگر دانشجویان در بین خانوادههایشان باشند مشوق حضور آنان در انتخابات نیز خواهند بود. شنیدهام در دانشگاهها را در روزهای انتخابات باز می گذارند تا دانشجویان به فعالیتهای خود ادامه دهند. دانشگاهها دوره انفعال را پشت سر گذاشتهاند و شوکی در مقطعی به دانشجویان وارد شد ولی خوشبختانه امروز شاهد حضور جدی و با انگیزه دانشجویان در بحثهای سیاسی هستیم.
وی همچنین در جمع مردم تبریز در مسجد کریمخان این شهر با بیان اینکه «اگر صادقانه بگوییم بخشی از شرایط سخت اقتصادی امروز کشور توطئه دشمن است» گفت: دشمن از هر طرف به ما فشار آورده است. اما واقع امر این است که خود ما نتوانستیم خوب برنامهریزی کنیم.
وی با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) اظهار کرد: خوشحال و سرافرازیم که رهبر، مقتدا و الهامبخش ما حضرت فاطمه زهرا(س) است. حضرت فاطمه زهرا(س) مراد و معلم ما مردان است. اگر بخواهیم بندگی، زهد، وفاداری، ولایتمداری و... را از کسی یاد بگیریم یک نمونه برجسته فاطمه زهرا(س) است.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: خدا را از این همه نعمت شاکریم. واقعاً اگر ما علی(ع) را نداشتیم، زهرا(س) نداشتیم، امام حسین(ع) نداشتیم، حضرت ولیعصر(عج) نداشتیم آیا زندگی ما روح و محتوا و اصالت داشت؟! اگر اینها نبودند زندگی بیروحی داشتیم. آنچه زندگی ما را روح بخشید منزل حضرت زهرا(س) است که به اندازه همه آفرینش ارزش دارد. این خانه به مسلمانان این پیام را میدهد که میتوانید ارزش جهان را در یک خانه ساده خلق کنید. اگر معلمی مانند حضرت زهرا(س) نباشد من و شما هدایت نمیشویم. اگر امام حسین(ع) نباشد من و شما دلبسته این دنیا میشویم و از دنیا گذشتن برای ما سخت میشود.
وی ادامه داد: حضور امروز شما ملت در آخرت اجر ثبت شده دارد. ملت ما به اهل بیت(ع) منتسب است. امروز شیعیان در دنیا به جرم پیروی از اهل بیت(ع) ترور میشوند. در سوریه حتی علیه کسانی که مانند ما شیعه نیستند جهاد علیه شیعه میدهند. امروز ملت ایران به عنوان پیروان اهل بیت(ع) در دنیا شناخته شده است. امروز همه باید تلاش کنیم زندگی خود را از شرایط اقتصادی که در آن قرار داریم بیرون بیاوریم. امروز ملت ایران از گرانیها، بیکاریها و... رنج میکشد. باید برای این درد چاره اندیشید. زمانی ممکن است منابع ما کم باشد ولی امروز هم از نظر منابع و نیروی انسانی در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.
وی با بیان اینکه «برای خراب کردن جامعه هم کفر و هم فقر تأثیر دارد» گفت: جامعهای که در آن فقر وارد شود ایمان آن جامعه از بین میرود. امروز که به هرکس که دچار بیراهه شده مراجعه میکنیم میگوید اول به فکر شغل و درآمدم باشید من خودم به راه راست میروم. بیتوجهی به اقتصاد موجب ناامنی میشود. نا امنی نیز بنیه جامعه را از بین میبرد.
پورمحمدی گفت: امروز درد جامعه ما معیشت است. مقام معظم رهبری نیز فرمود درد گرانی، تورم، بیکاری، مشکلات امروز اقتصاد فقط تولید است. اگر به تولید رسیدیم مشکلات کشور حل میشود. اگر تولید را حل نکردیم هیچ کدام از مشکلات حل نمیشود. تولید نیز به بستر نیاز دارد. ۲۰ سال است دولتهای مختلف اعلام کردند که باید نظام بانکی، گمرک، بیمه، تأمین اجتماعی و... را باید اصلاح کنیم. اما یا دشمن اجازه نداد و یا نتوانستند؛ مشکلات همچنان باقی مانده است.
وی با تاکید بر اینکه «امروز بیکاری و گرانی با تولید حل میشود» گفت: تولید با سالمسازی نظامات اقتصادی حل میشود. با فساد، رشوه، نظام مالیاتی غلط، با نظام بانکی سودی و... نمیشود تولید را جلو برد. نظام تأمین اجتماعی که نتواند وظایف خود را خوب انجام دهد نمیتواند مأمن کارگران باشد. مقام معظم رهبری بر خلق حماسه اقتصادی تأکید کردند؛ اما حماسه اقتصادی نیازمند حرکت و توان انقلابی است تا در نظام اداری کشور جهش ایجاد شود. اگر بتوانیم در نظام اداری جهش ایجاد کنیم دشمن با تحریم به جایی نمیرسد. دشمن به خاطر ضعف ما تحریمها را اعمال کرد. اگر قوی شویم تحریمها بر کشور اثر نمیکنند.
وی ادامه داد: ملت باید با حماسه سیاسی بار دیگر انسجام ملی را به منصه ظهور رساند. بعد هم باید با حماسه اقتصادی کشور را دچار تحول کنیم. فرصت زیادی تا زمان انتخابات باقی نمانده است. باید از همین الآن به فکر انتخابات بود. مقام معظم رهبری با بیان اینکه من تنها یک رای دارم و کسی از آن خبر ندارد، این وظیفه حساس را بر عهده ملت گذاشت. ملت باید فکر و مشورت کرده و قویترین گزینه را به عنوان رییس مهور انتخاب کند که دارای نیرو و توان انقلابی باشد. اگر گزینه قوی را به ریاست جمهوری نفرستیم خودمان مسوول شرایطی هستیم که در آینده بر ما حاکم میشود.