۰
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۰

روایت معاون اول رئیس‌جمهور از عملکرد شش ماهه دولت

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: نظرات مشخص و راهبردهای تعیین‌شده‌ای داریم. اما در عین حال، این شهامت و شجاعت را داریم که اگر پیشنهادی سازنده مطرح شود، مسیر را اصلاح کنیم.
روایت معاون اول رئیس‌جمهور از عملکرد شش ماهه دولت
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ نشست محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور و غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان برگزار شد.

در ادامه بخشی از اهم اظهارات در این نشست را می‌خوانید؛

*نظرات مشخص و راهبردهای تعیین‌شده‌ای داریم. اما در عین حال، این شهامت و شجاعت را داریم که اگر پیشنهادی سازنده مطرح شود، مسیر را اصلاح کنیم. 

*پاسخ‌گویی به مطالبات مردم، بهبود معیشت، رشد اقتصادی و حل چالش‌های پیش‌روی کشور است.

*خوشبختانه دولت چهاردهم، به گواه شاخص‌های اقتصادی، عملکرد قابل قبولی در شش‌ماهه نخست فعالیت خود داشته است.

*ما امروز در شرایط خاصی قرار داریم؛ شرایطی که رهبر معظم انقلاب نیز از آن به عنوان فضایی شبیه به دهه ۶۰ یاد کرده‌اند. دولت، از آغاز فعالیت خود، راهبرد مشخصی را دنبال کرده و آن ایجاد آرامش در جامعه بوده است.

کد مطلب: 234973
برچسب ها: محمدرضا عارف
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *