بنابر روایت ایرنا، امام جمعه قم با اشاره به معوقات بیمهها و معوقات پرستاران افزود: یکی از نگرانیها همین مشکلات مالی است که وجود دارد و وظیفه ما این است که دعا و تلاش کنیم که مشکلات اقتصادی کشور برطرف شود و سرمایه گذاری برای تولید که شعار امسال است به نتیجه برسد.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در اسلام نسبت به مسئله سلامت تأکیدات بسیاری شده است، اظهار داشت: در کشور باید روی سلامت جسم و روح سرمایه گذاری کنیم،تقویت روح تأثیرگذار در جسم است، همانگونه که سلامت جسم حال روح انسان را خوب میکند؛ چراکه رابطه جسم و روح غیر قابل انکار است.
او افسردگی را یکی از بیماریهای روانی تأثیرگذار در جسم عنوان کرد و ابراز داشت: یکی از مسائلی که باعث افسردگی میشود، نا امیدی است؛ بنابراین یکی از مسائلی که پزشکان باید دنبال کنند، امیددادن به بیمار است و این بخشی از درمان است.
استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر لزوم تقویت جایگاه مسئله اخلاق پزشکی عنوان داشت: جایگاه پزشک در جامعه ما جایگاه قابل تقدیری است و باید این جایگاه با نحوه برخورد پزشک با مریض و مراجعه کننده ارتقاء بخشیده شود.
حسینی بوشهری ضمن ابراز نگرانی از آمار مهاجرت پزشکان و پرستاران، تکریم را یکی از راههای جلوگیری از این مهاجرتها ارزیابی کرد و بیان داشت: مناسبتهای مختلف را بهانهای برای تکریم پزشکان، پرستاران و خانواده آنان قرار دهید.
حسینی بوشهری با اشاره به مسئله کاهش جمعیت تصریح کرد: برخی به این معضل توجه نمیکنند، ما ضربه بزرگی از کاهش فرزندآوری خوردیم و امیدواریم دیگر این تفکر وجود نداشته باشد.
امام جمعه قم گفت: سرمایه و اقتدار کشور، جمعیت است، دشمنان نمیخواهند کشور قوی باشد و کشور قوی تنها با جنگ افزار نیست؛ بلکه با نیروی انسانی آماده به کار است که میتوان از جنگ افزار بیشتر استفاده کرد،در دوران دفاع مقدس سلاح نداشتیم، اما نیروی انسانی جنگ را اداره کرد.