تجارت نیوز در خبری نوشت:بازار ارز در ۱۰ روز اخیر در انتظار نتیجه نشست شورای حکام و احتمال صدور قطعنامه علیه ایران بود. این اولین بار در دو سال گذشته است که چنین قطعنامهای علیه تهران تصویب میشود. تصویب این قطعنامه در حالی اتفاق افتاد که تهران در روزهای گذشته اعلام کرده بود در صورت تصویب قطعنامه، واکنش نشان خواهد داد.
به اعتقاد فعالان بازارهای مالی صرفا صدور قطعنامه برای بازارها اهمیت ندارد و واکنش ایران به این قطعنامه مهم است. این در حالی است که رئیس سازمان انرژی اتمی طی روزهای گذشته اعلام کرده بود، در صورت اعمال فشار سیاسی یا صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران در شورای حکام، تهران عکسالعمل نشان خواهد داد.
با توجه به تلاش و ارزپاشی سیاستگذار برای مهار قیمت دلار و انتخابات پیش رو، به نظر میرسد بازارساز همچنان با افزایش عرضه، قیمت را کنترل خواهد کرد. معاملهگران، حضور بازارساز را در بازار ارز همچنان قوی میدانند. کارشناسان اقتصادی معتقدند سیاستگذار توانسته به واسطه کنترل نقدینگی، افزایشهای نرخ بهره، سیاستهای سرکوب نرخ ارز و فروش بالاتر نفت، موفق به کنترل بازار ارز شود. آنها برای روزهای آینده، دلار را در محدودههای قیمتی فعلی پیشبینی کردند.
گفتنی است قیمت درهم روز پنجشنبه با رقم ۱۶ هزار و ۱۴۰ تومانی معامله شد. تتر روی رقم ۵۸ هزار و ۹۰۰ تومانی معامله شد و رشد ۱۵۰ تومانی داشت. پوند انگلیس با رقم ۷۵ هزار و ۱۲۰ تومانی معامله شد و یورو نیز روی رقم ۶۳ هزار ۹۵۰ تومانی ایستاد.
گفتنی است اسکناس و حواله دلار در مرکز مبادله ایران روز پنجشنبه ۱۷ خرداد با رشد ۱۰۰ تومانی عرضه شد. اسکناس دلار با رقم ۴۵ هزار و ۲۸۰ تومان و حواله دلار با رقم ۴۲ هزار و ۲۷۸ تومان عرضه شد.