۰
شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۱۵

دنیامالی: جامعه امروز به دنبال حرف‌های نو است

نماینده انزلی در مجلس گفت: جامعه امروز تنوع طلب و به دنبال حرف‌های نو است. امروز مجموعه‌هایی که حرف‌های نو بزنند و در خصوص جریان حکم‌روایی ایده‌های جدید داشته باشند، مورد توجه قرار می‌گیرند.
دنیامالی: جامعه امروز به دنبال حرف‌های نو است

به گزارش مردم سالاری آنلاین، احمد دنیامالی نماینده بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی به رویکرد مردم در انتخابات ۱۱ اسفند اشاره و با بیان اینکه «امروز نمی‌توان گفت که در کشور احزاب فعالی داریم بلکه یکسری جریانات فکری یا سیاسی داریم»، اظهار کرد: امروز انتظار مردم از جریانات سیاسی تامین نشده است چراکه مردم عملکرد گروهای مختلف سیاسی را رصد می‌کنند و دیگر این سلایق را بر نمی‌تابند.

وی در گفتگو با ایسنا افزود: شاید مردم به دنبال آن هستند که سلایق جدیدتر پا به عرصه بگذارند و جوان‌ترها بیایند و نگاه‌های جدید پا به عرصه بگذارند؛ اساساً مردم جریانات جدیدی که نقاد باشند و عملکرد جریانات سیاسی موجود را نقد کنند، بیشتر می‌پذیرند و ما این موضوع را عموماً در نتایج انتخابات ۱۱ اسفند در تهران مشاهده کردیم.

این نماینده مجلس همچنین گفت: جامعه امروز تنوع طلب و به دنبال حرف‌های نو است. امروز مجموعه‌هایی که حرف‌های نو بزنند و در خصوص جریان حکم‌روایی ایده‌های جدید داشته باشند، مورد توجه قرار می‌گیرند.

دنیا مالی همچنین درباره تعدد لیست‌های انتخاباتی جریان اصولگرایی در انتخابات اخیر اظهار کرد: تضارب آراء برای یک جامعه لازم است؛ چه آن زمان که اصلاح طلبان در قدرت بودند و داخل‌شان انشقاق و دعوا بود و چه الان که اصول‌گراها داخل خودشان این انشقاق و تکثر جریانات را دارند این موضوع مورد توجه بود. آنچه که مهم است این است که این جریانات باید نسبت به مسائل جامعه راهکار داشته باشند و برآیند این تضارب آراء باید به مردم نوید آینده بهتر دهد.

مردم با نوع انتخاب خود، پیام تغییر را به مسئولین دادند


همچنین جواد آرین‌منش نماینده سابق مجلس نیز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب به عنوان مهار تورم نام گرفته، باید شاهد اقدامات ویژه‌ای در این زمینه می‌بودیم ولی برخی از وعده‌های دولت و مجلس در زمینه کنترل تورم محقق نشده است؛ بنابراین اکنون حل مشکلات اقتصادی توجه ویژه‌ای را از سمت مسئولین می‌طلبد.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تغییر حدود دو سوم نمایندگان مجلس در دوره دوازدهم، عنوان کرد: این نشان‌دهنده این است که مردم خواستار تغییر و ورود افراد و ایده‌های جدید به مجلس‌اند. بنابراین مردم با نوع انتخاب خود، پیام تغییر را به مسئولین دادند و حال نمایندگان مجلس دوازدهم باید به این پیام و مطالبه مردم پاسخ دهند و تغییرات لازم را مطابق با نظر آنان ایجاد کنند، وگرنه آنان نیز ۴ سال بعد به دست مردم عوض خواهند شد.

آرین‌منش با اشاره به ورود طیف‌های مختلف فکری به مجلس دوازدهم و افزایش تنوع نسبت به مجلس فعلی، بیان کرد: من فکر می‌کنم حدود ۲۰ الی ۲۵ نفر از جریان اصلاحات در مجلس حضور خواهند داشت که از جمله می‌توان به آقای پزشکیان از تبریز، آقای تاجگردون از گچساران یا آقایان توکلی و سالاری از خواف و تربت جام اشاره کرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این تعدادی نیروی اعتدالی نیز در مجلس بعدی حضور خواهند داشت که همراه با اصلاح‌طلبان فراکسیون ۵۰ الی ۶۰ نفره مستقلین را تشکیل می‌دهند. مابقی نمایندگان هم در دسته اصولگرایان قرار می‌گیرند که بخشی از آنان از نمایندگان مجلس فعلی راست‌گراتر هستند.

این نماینده سابق مجلس تاکید کرد: اکنون شرایط کشور اقتضا می‌کند در حوزه ارتباطات بین‌المللی تجدید نظراتی صورت گیرد و برای حل مشکلات، ارتباطات گسترده‌تر و سازنده‌تری را با کشورهای همسایه و دیگر کشورهای جهان برقرار کنیم. اگر نمایندگان مجلس دوازدهم رویکردی جز این داشته باشند و سیاست‌هایی را در پیش گیرند که منجر به محدود شدن روابط خارجی ایران گردد، نخواهند توانست به مطالبات مردم پاسخ دهند. بنابراین حتماً نمایندگان مجلس بعدی باید توجه به عقلانیت را در دستور کار قرار دهند.

کد مطلب: 213006
برچسب ها: دنیامالی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *