ایکوپرس- مهدی اسلام پناه در حاشیه مراسم اعطای نشان ملی استاندارد به اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل ادامه داد: مختصصان و نخبگان ایران خودرو دیزل با استفاده از فناوری و ظرفیت داخلی موفق به طراحی و تولید نخستین اتوبوس برقی با نشان استاندارد ملی شدند.
معاون رییس جمهور به مزایای این محصول اشاره کرد و افزود: با ورود این خودرو به ناوگان حمل و نقل عمومی، استفاده از سوخت پاک بیش تر خواهد شد و تاثیر مثبتی بر هوای پاک خواهد داشت، همچنین کاهش مصرف سوخت های فسیلی و دیزل از دیگر نکات مثبت اتوبوس برقی است.
وی ادامه داد: اقدام مبارکی در صنعت خودرو صورت گرفته و دریچه جدید توسعه ای در این صنعت ایجاد شد و باید این روند با مشارکت و حضور دیگر صنایع ادامه دار باشد و شاهد توسعه بیش تر خودروهای برقی در کشور باشیم.
اسلام پناه با بیان این که محصول جدید موفق به اخذ استانداردهای ۸۵ گانه شده، افزود: اعطای نشان ملی استاندارد نشان از توان این محصول برای پاسخ گویی و پوشش استاندارد ۸۵ گانه دارد.
وی در پایان گفت: برنامه سازمان استاندارد در خصوص خودروهای نا ایمن بنا بر مصوبات شورای ملی استاندارد مشخص است و مکاتبات لازم با وزارت صمت و شرکت های خودروساز در این خصوص برای توجه ویژه به ارتقا در حوزه کیفیت، ایمنی و سلامت مردم صورت گرفته است.
وی با اشاره به تکلیف رییس دولت مردمی برای تولید اتوبوس برقی گفت: خدا را شاکرم که در این روز فرخنده، وعده ما با همت و کار جهادی بین متخصصان سازمان ملی استاندارد ایران و مهندسان و کارگران تلاشگر مجموعه ایران خودرو دیزل تا پایان اردیبهشت محقق شد و امروز شاهد تولید نخستین اتوبوس برقی استاندارد در کشور هستیم.
اسلام پناه هدف سازمان ملی استاندارد ایران را کمک به رشد تولید کیفی در کشور دانست و گفت: این امکان و شرایط برای سایر بنگاهها فراهم است.
وی ادامه داد: تولید باکیفیت می تواند به افزایش تولید، درآمد، صادرات و تقویت زنجیره تولید بینجامد و به همین دلیل بر این مساله تاکید خاص داریم.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری وقتی صحبت از رشد تولید می کنند، تاکید بسیار بر ارتقای کیفیت دارند و مبنا را کیفیت، مرغوبیت و قابلیت رقابت پذیری محصولات در بازارهای داخلی و خارجی می دانند.
وی با اشاره به شعار امسال، تاکید کرد: رشد تولید ممکن نیست مگر اینکه ما مقیاس اقتصاد تولیدمان را کیفی و گسترش دهیم و این به معنای عبور از مرزهاست.
اسلام پناه تولید اتوبوس برقی را مصداقی از توان بالقوه تولید خودروی برقی در کشور دانست و افزود: کشورهای مختلف جهان به سمت رشد تولید خودروی برقی و هیبریدی حرکت کرده اند.
گفتنی است، در پایان این مراسم که با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و تعدادی از مدیران سازمان استاندارد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، نشان ملی استاندارد به نخستین اتوبوس برقی ساخت داخل اعطا شد و اسلام پناه نشان ملی استاندارد را بر روی این اتوبوس الصاق کرد.