۰
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۰

اطلاعیه دادستانی درباره انفجار در بندر شهید رجایی

در پی وقوع انفجار در بندر شهید رجایی، دادستانی کل کشور در اطلاعیه‌ای از فعالان مجازی و رسانه‌های کشور خواست از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.
اطلاعیه دادستانی درباره انفجار در بندر شهید رجایی
به گزارش مردم سالاری آنلاین از مرکز رسانه قوه قضاییه ، با وقوع انفجار صبح امروز در بندر شهید رجایی، دادستانی کل کشور در اطلاعیه‌ای خطاب به فعالان فضای مجازی و رسانه ها از آن‌ها خواست از پرداختن به موضوعاتی که امنیت

روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

در اطلاعیه دادستانی کل کشور تاکید شده است با افرادی که با انتشار محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به برهمزدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

در این اطلاعیه خطاب به دادستان‌های سراسر کشور تاکید شده: لازم است با اتخاذ تدابیر لازم با افرادی که با سوء استفاده از فضای مجازی در مورد این حادثه خسارت بار مبادرت بهمخدوش کردن امنیت روانی جامعه و تشویش اذهان عمومی با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب می‌کنند مطابق مقررات برخورد سریع، مؤثر و بازدارنده صورت گرفته ونتیجه به این دادستانی اعلام شود.

صبح امروز هم دادستان کل کشور برای پیگیری ویژه حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود. 

در دستور دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان تاکید شده است که بررسی دقیق و رسیدگی ویژه به پرونده و برخورد قاطع و اثرگذار با عامل یا عاملان احتمالی و کسانی که در این حادثه قصور و تقصیر و سهل‌انگاری داشته‌اند، در اولویت قرار گیرد.

 

کد مطلب: 236208
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *