۰
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۰

نظر رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره احتمال خرابکاری در حادثه انفجار بندرعباس

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی فرضیه های مطرح شده در مورد انفجار بندرعباس را غیرکارشناسی خواند.
نظر رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره احتمال خرابکاری در حادثه انفجار بندرعباس
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ ابراهیم عزیزی، در خصوص حادثه انفجار بندرعباس به خبرآنلاین گفت: موضوع و ابعاد این حادثه انفجار در دست بررسی است؛ اینکه چه عواملی بر حادثه موثر بوده اند نیاز به زمان و بررسی دقیق همه جانبه دارد.  

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: بررسی این حادثه بر عهده ما و همه است. اگر لازم باشد کمیسیون امنیت ملی هم به موضوع ورود پیدا می کند.  

او در پاسخ به این سوال که «پیگیری های شما تا کنون چه نتیجه ای داشته؟» گفت: تماس هایی درباره کیفیت حادثه و عوامل آن برقرار شده که موضوع در دست بررسی است.

عزیزی در ارتباط با گمانه زنی های صورت گرفته درباره احتمال خرابکاری یا تروریستی بودن انفجار گفت: هیچ یک از گمانه زنی ها منطق کارشناسی ندارد و باید از گمانه زنی های بی مورد پرهیز کرد.  

 

کد مطلب: 236210
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *