وی افزود: در راستای تحقق شعار سال، وظیفه کارفرمایان، کارآفرینان، تعاونگران و مردم به همراه مسئولان کشور و مدیران دستگاههای اجرایی؛ در رابطه با کار و تلاش و تولید سنگینتر شده تا امسال، سالی برای عبور از این مشکل و مهار تورم باشد.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی استان تهران گفت: این شعار از جمله مطالبات دائمی رهبر معظم انقلاب است که در سالهای گذشته نیز به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم به آنها اشاره کردهاند، اما انتخاب آن برای سال جاری به دلایل متعدد و شرایط و اوضاع ویژه کشور نشاندهنده اولویتدار شدن آن است.
سیفی با بیان اینکه توجه به امر تولید، رفع موانع تولید، کشف راههای علمی و عملیاتی رونق و جهش تولید و… کلیدواژه اصلی حل و رفع همه مشکلات کشور و مردم از یکسو و مهار تورم از سوی دیگر است، افزود: انتخاب شعار سال جاری از هوشمندی ویژهای برخوردار بوده و علت ناموفق بودن راهکارهای سنوات قبل هم همین نگاه ناپیوسته و منفصل به دو مقوله مهار تورم و رشد و رونق تولید بوده است.
وی گفت: در این راستا نه تنها دولت بلکه سایر قوا و بخشهای حاکمیتی نیز باید به فراخور اختیارات و مسئولیتهای خود و با عزمی راسخ به پشتیبانی دولت وارد میدان شوند.
سیفی در ادامه اظهار داشت: نرخ پائین بهرهوری در کشور نشان میدهد در این زمینه کوتاهیهایی صورت گرفته است، بسیاری از معادن، بنگاههای متوسط و بزرگ، پالایشگاهها، نیروگاهها و … در کشور در حال فعالیت هستند که بازدهی آنها پائینتر از استانداردهای بین المللی است.
وی گفت: ظرفیتهای بینظیر مجموعههای فناور و دانش بنیان کشور که طی چندسال اخیر به خوبی توانستهاند به اعتماد و حمایتهای حاکمیتی پاسخ مناسبی دهند نیز میتواند به مانند یک شتابدهنده قوی به رشد تولید ملی کمک کند.
به گفتهی سیفی، بخش مهمی از موفقیتهای راهبردی در زمینه اقتصاد و کسبوکار کشور، به واسطه سرمایهگذاری در حوزه تولیدات داخلی و توسعه فعالیتهای پژوهشی در این بخشها بوده و این بدان معناست که باید ضمن استفاده از ظرفیت فعلی واحدهای تولیدی، از ایجاد ظرفیتهای جدید تولید در قالب طرحهای توسعهای که منجر به افزایش بهرهوری و اشتغالزایی میشود نیز حمایت شود.
وی با بیان اینکه برای توسعه کسبوکار، بهبود معیشت و اشتغال پایدار و تحقق جهش تولید، توجه به سرمایهگذاری در تمامی حوزههای تولید و رفع موانع موجود ضرورت دارد، گفت: بدون تردید اشتغال معلول توسعهیافتگی است و تا سرمایهگذاری در حوزههای تولیدی صورت نگیرد، فرصت شغلی ایجاد نخواهد شد.
سیفی تاکید کرد: تجربیات موجود در زمینه اشتغال و فرصتهای شغلی در کشور بیانگر این واقعیت است که تنها با تکیه بر سرمایهگذاری مالی و پشتیبانی و حمایت دولت نمیتوان از پس بحران بیکاری برآمد، بلکه با توسعه تولید در بنگاههایی که در حال حاضر ظرفیت تولید و نیروی کار خود را حفظ کردهاند، میتوان زیرساختهایی فراهم کرد که تولید در این بنگاههای تولیدی روان شود و مشکلات اقتصادی کمتری داشته باشند تا شاهد تحولات ساختاری در زمینه ایجاد اشتغال باشیم.
وی با تشریح اهداف کانون در سال جاری، گفت: کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی استان تهران سعی دارد به عنوان یک حلقه ارتباطی میان اصناف و دولت عمل کرده و ضمن دفاع از حقوق تشکلها برخی از مشکلات صنفی موجود را نیز برطرف کند.
سیفی افزود: هدف کانون به عنوان نماینده اصلی بخش خصوصی گسترش حوزه عملکردی تشکلها و افزایش نقش آنها در امور اقتصادی است. همچنین آموزش حرفهای برای اعضا و تبدیل تشکلها به یک نهاد قدرتمند در حوزه تصمیم گیری و مشورتی از جمله اهداف بلند مدت کانون است.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی استان تهران اظهار داشت: اصلاح برخی ساختارهای موجود، کمیسیونبندی اصناف در حوزههای مختلف و تشکیل اتاق فکر برای حل مشکلات صنوف از اولویتهای کاری کانون انجمنهای صنفی و کارفرمایی در سال ۱۴۰۲ است.