مراسم سومین روز ارتحال حسین عبداللهی، روزنامهنگار برجسته و مدیر مسئول روزنامههای آرمان ملی و ایمان، با حضور پرشور مردم و سخنرانی مصطفی کواکبیان، مدیرمسئول روزنامه مردمسالاری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قم، مراسم سومین روز ارتحال حسین عبداللهی، مدیرمسئول روزنامههای آرمان ملی و ایمان که چند روز پیش در ۵۱ سالگی و بر اثر ایست قلبی درگذشت، جمعه شب (۱۲ فروردین) با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد الغدیر قم برگزار شد.
در این مراسم مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردمسالاری و مدیرمسئول روزنامه مردمسالاری به ایراد سخن پرداخت و گفت: شاید دو دهه از نزدیک با این عزیز آشنایی داشتم و میدیدم که او یک روزنامهنگار متعهد بود که درد مردم را داشت و برای نظام و انقلاب اسلامی، بسیار دغدغهمند بود.
وی افزود: حسین عبداللهی در انجمن روزنامههای غیر دولتی که خود بنده توفیق راهاندازی آن را داشتم، یکی از فعالان و عضو هیات مدیره بود و فعالانه مسائل را دنبال میکرد.
مدیرمسئول روزنامه مردمسالاری با بیان این که حسین عبداللهی یک چهره با اخلاق رسانهای بود، گفت: دیدیم که بعد از ارتحال آقای عبداللهی و در پیامهای تسلیت، خط و ربط سیاسی هم مطرح نبود و از اصولگرا گرفته تا اصلاحطلب و خلاصه افرادی که حتی مختصر آشنایی با او داشتند، پیام تسلیت دادند.
وی تصریح کرد: جا دارد از وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی گلایه کنم و آیا ایشان متوجه فقدان حسین عبداللهی نشدند؟ وقتی یک شخصیت مهم مطبوعات و رسانه کشور مثل حسین عبداللهی از دنیا میرود، جا دارد که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خودشان وارد میشدند و پیام تسلیت میدادند؛ علی ای حال ایشان آن قدر محبوبیت داشت که از معاونین مطبوعاتی فعلی وزارت ارشاد تا معاونان دولتهای قبل، همه پیامهای تسلیت دادند؛ علاوه بر آن بیشتر نویسندگان روزنامه آرمان ملی و کسانی که آشناییشان با مرحوم عبداللهی مختصر بود هم وظیفه خود دیدند که برای این اتفاق تلخ، با خانواده او ابراز همدردی کنند.
کواکبیان در ادامه سخنان خود با بیان این که خداوند در قرآن کریم به قلم سوگند یاد کرده و این نشان از ارزش والای قلم است، گفت: قلم ارزشمند است چون ماندگار است و خود خداوند سبحان با همین قلم به مردم تعلیم و آگاهی میدهد. و اگر قلم نباشد آگاهی نیست؛ این که گفته شده قلم علما از خون شهید با ارزشتر است، از آموزههای دینی ماست؛ البته منظور از علما فقط کسانی نیست که لباس روحانیت دارند بلکه منظور کسانی است که آگاه و عالم هستند و جامعه را آگاه میکنند.
وی گفت: حسین عبداللهی اهل قلم بود و چه زمانی که روزنامه آرمان ملی را مدیریت میکرد و چه زمانی که روزنامه ایمان را، همواره دغدغه آگاهیبخشی صحیح به مردم داشت.
این فعال سیاسی با بیان این که سه خصوصیت در حسین عبداللهی برجسته بود، گفت: او واقعا دغدغه مردم و مطالبات مردمی داشت و هیچ گاه از مردم جدا نبود؛ درست است که از لحاظ سیاسی برای خود خط و ربطی داشت اما مطالبات او مطالبات مردم بود و در این زمینه زبانزد اهالی رسانه بود؛ او شجاعت کم نظیری داشت.
وی با بیان این که حسین عبداللهی علاوه بر ویژگی دغدغهمندی برای مطالبات مردم و همچنین ویژگی شجاعت، ویژگی دیگری که سختکوشی در انجام امور باشد را هم داشت، افزود: در زمانی که اقتصاد رسانهها دچار مشکلات عدیده بود و هم اکنون هم هست، و واقعا اکنون با سختی میتوان روزنامهای را منتشر کرد اما او با تمام توان این کار را میکرد و سختکوش بود؛ من واقعا در بین فعالان عرصه مطبوعات، به درجه سختکوشی آقای عبداللهی ندیدهام و شاید همین سختکوشی باعث شد که در ۵۱ سالگی از میان ما پر بکشد.
کواکبیان در پایان سخنان خود با خواندن آیاتی از قرآن کریم، خانواده مرحوم حسین عبداللهی را به صبر و شکیبایی فراخواند تا مشمول صلوات و درود الهی شوند.