۰
دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰

واکنش یک نماینده به انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس

احمد فاطمی نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی درمورد انفجار در بندرعباس گفت: اینکه مردم ایران در زمان سختی‌ها همواره کنار یکدیگر هستند، درس بزرگی است که از این حادثه می‌توان گرفت.ملت ایران بسیار با احساس هستند و احساس پاک خود را در این موارد نشان می‌دهند.
واکنش یک نماینده به انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس

به گزارش مردم سالاری آنلاین، احمد فاطمی نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به همدلی مردم ایران و اهدای خون به مصدومان حادثه انفجار در بندرعباس عنوان کرد: وقوع انفجار در بندرعباس حادثه تلخی بود. ضمن اینکه علت این حادثه باید بررسی شود، تا زمان روشن شدن تمامی ابعاد این حادثه ناگوار باید صبر پیشه کنیم.

بنا بر روایت ایسنا، وی ادامه داد: وقتی اعلام شد که بندرعباس با کمبود خون مواجه شده است، تاکنون موجی از همدلی مردم سراسر کشور را شاهد بوده‌ایم. ایثار، فداکاری و همدلی مردم ایران کاملا مشخص شده است.

فاطمی تاکید کرد: اینکه مردم ایران در زمان سختی‌ها همواره کنار یکدیگر هستند، درس بزرگی است که از این حادثه می‌توان گرفت.ملت ایران بسیار با احساس هستند و احساس پاک خود را در این موارد نشان می‌دهند.

وی در پایان گفت: از سوی دیگر از تمامی نهادهای نظارتی و قوه قضاییه می‌خواهم به حادثه انفجار در بندر عباس رسیدگی کنند. ترک فعل‌های صورت گرفته باید کاملا مشخص و محکوم شود. در جایی که مواد شیمیایی قابل احتراق وجود دارد باید تمام اصول ایمنی رعایت می‌شد. البته هنوز قضاوتی نخواهیم داشت.

کد مطلب: 236321
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *