تاثیر کرونا بر تعطیلات و جشنهای کریسمس از جمله مهمترین موضوعاتی است که رسانههای جهان این روزها به آن میپردازند.
به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصلهای رسانههای جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت میکند. از مهمترین اخباری که او امروز (۲۵ آذر ماه) به آنها پرداخته، تاثیر کرونا بر تعطیلات و جشن کریسمس در اروپا است.
_ «لهرپوبلیکا»، نشریه ایتالیایی نوشته است: لهستان، درگیر موج سوم کرونا شد. ایتالیا، محدودیتهای سخت را به مناسبت تعطیلات کریسمس، اعمال خواهد کرد.
_«دی ولت»، نشریه آلمانی نوشته است: با افزایش مبتلایان به کرونا، آلمان برپایی آیینهای کریسمس را منع کرد.
_ «ال موندو»، نشریه اسپانیایی نوشته است: دانشمندان میگویند تا گوشیهای هوشمند و سیمهای گیتار هست، دور شدن از آلودگیهای شیمیایی ناممکن است.
_ «لوموند»، نشریه فرانسوی نیز نوشته است: مخزن نفت عربستان سعودی بر اثر انفجاری که حاصل برخورد یک منبع بیرونی بود، آسیب دید. گفته میشود سعودیها در جنگ با هوتیها، چنین درگیریهایی را پیشتر داشتهاند.
_ «وال ستریت جورنال» نوشته است: بلند پروازی با اهداف پیمان پاریس؛ آمریکا به این پیمان میپیوندد. ایتالیا هم مثل آلمان میخواهد برپایی آیینهای کریسمس را به سبب کرونا، قدغن کند. هلند نیز به خاطر فراگیری بیشتر کرونا، محدودیت بیشتری را در روزهای کریسمس و ژانویه، اعمال میکند.
_ «ال موندو»، نشریه اسپانیایی نیز در این زمینه نوشته است: رسانههای ایتالیا میگویند تمام کشور در وضعیت قرمز خواهد بود. بر همین اساس آیینهای شب ژانویه و عید کریسمس به سبب منع تردد در روزهای تعطیل برگزار نمیشود. در واقع با افزایش مبتلایان به کرونا، محدودیتها در اروپا، سختتر خواهند شد.
_ «ژون آفریک»، نشریه فرانسوی به نقل از آسوشیتدپرس نوشته است: جهان با از دست دادن اهداف پیمان آب و هوای پاریس با خطر رو در رو است. همایش بلند پروازانه پاریس، در زمینه مانع شدن از گرمای زمین، برنامههایی داشت که پس از گذشت پنج سال، به آنها دست نیافته است. جو بایدن میگوید، در سال آینده میلادی به همایش جهانی پاریس خواهد پیوست. همایش و پیمانی که ترامپ به آن پشت کرده بود. پیوستن به پیمانهای جهانی ترک شده از سوی آمریکا از اهداف نخستین ۱۰۰ روز ریاستجمهوری جو بایدن خواهد بود.
_ «ال موندو»، نشریه اسپانیایی نوشته است: دانشمندان در کلمبیا به یک شگفتی در یک بیمار آلزایمری دست یافتهاند. به گفته فرانسیسکو لوپرا، در دانشگاه آنتی یوکیتا در شهر مدئین کلمبیا پیشبینی شده بود، زنی در سالهای چهل دچار آلزایمر شده و در شصت سالگی خواهد مرد، اما او تا هفتاد سالگی دچار آلزایمر نشد. پزشکان دریافتهاند ژنی در مغز او سه دهه به حفاظت از مغزش پرداخته است. اکنون پزشکان در پی شناسایی این ژن پس از مرگ او هستند. ژنی که میتواند میلیونها انسان را از ابتلا به بیماری آلزایمر، نجات دهد.
*از حاشیه خبرها:
روانکاوان میگویند بازی برای کودکان بهانهای است تا کودکان به مدد آن جهان گرداگرد خود را بشناسند. چارلز شافر، روانشناس شناخته میگوید: انسان هرگز به کمال زنده یا عمیقا به شناخت خود نخواهد رسید، مگر هنگامی که بازی میکند. به خلاف معنای آمده در فرهنگ لغات که بازی کودکان راهی ساده و آسان برای شناخت است. پژوهشگران مسائل اجتماعی میگویند بازی در حقیقت موضوعی بسیار جدی است. این بازی است که به مدد آن، مغز انسان، تکامل پیدا میکند و کودک را به تفکر، تجربه و یافتن شگفتیها و غرایب، کمک میکند. بازی نه فقط فعالیتی خوش و شیرین که زبان ارتباط جهانی و بهانهای برای شناخت جهان است. بازی درمانی از شیوههای درمان امروز روانکاری است.