مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری در مهر سالجاری نسبت به شهریورماه حدود سه درصد کاهش پیدا کرده است.
کریم یاوری در کارگاه آموزشی حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری با بیان اینکه بیش از ۱۳ هزار نفر از مقرریبگیران بیمه بیکاری در هفتماهه اول امسال اشتغال مجدد پیدا کردند، اظهار کرد: بیمه بیکاری یک حمایت اجتماعی است که به بیمهشدگانی که بیکار میشوند، ماهانه مقرری پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری در مهر امسال نسبت به شهریورماه حدود سه درصد کاهش پیدا کرده است، افزود: حمایت از بنگاههای مشکلدار موجب شده تا تعداد برقراری مقرری بیمه بیکاری با روند کندتری نسبت به مدت مشابه افزایش داشته باشد و این امر بر میزان اخراج کمتر از بنگاهها اثرگذار بوده است.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری با اشاره به اینکه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پیگیری و حلوفصل مشکلات بنگاههای اقتصادی در جهت صیانت از نیروی کار، تثبیت اشتغال، پایداری تولید و حفظ حیات اقتصادی بنگاهها را رصد و پیگیری کرده، تأکید کرد: این موضوع، از اولویتهای کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید استانهای کشور و کارگروه ملی به شمار میرود.
یاوری اضافه کرد: در شرایطی که بنگاههای اقتصادی با مشکل مواجه میشوند، نیروی کار و کارگران عزیز باید نهایت همراهی و همکاری را برای حل مشکل در جهت پایداری تولید و حفظ حیات اقتصادی بنگاه با کارفرمایان به عمل آورند و خواستههای خود را از مبادی ذیربط و مجاری قانونی مطرح و پیگیری کنند.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی همه دستگاههای اجرایی و خدمات رسان و بهویژه نظام مالی، بانکی و بیمهای کشور میبایستی نهایت همراهی و همکاری را با بنگاههای اقتصادی در جهت حفظ اشتغال کارگران و جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر برای آنان را به عمل آورند.
یاوری در خصوص اهمیت ارائه آموزشهای مهارتی از سوی مراکز آموزش فنی و حرفهای برای اشتغال دوباره مقرریبگیران افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای مکلف است آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار را ارائه دهد.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری اظهار کرد: در بحث بیمه بیکاری موضوعاتی از قبیل اشتغال دوباره مقرریبگیران، کشف اشتغال پنهان و ارائه آموزشهای مهارتی بسیار حائز اهمیت است.