یک فعال سیاسی با بیان اینکه دولت باید کمک کند تا خطر ناامیدی از صندوق رای از بین برود، گفت: رئیس جمهور وعدههای انتخاباتی خود را مرور کند، یکی از وعدههای دولت حمایت از حقوق مردم بود.
به گزارش ايسنا، محمدجواد حقشناس با بیان اینکه روحانی در پایان ششمین سال ریاستجمهوری خود باید وعدههایی که به مردم داده است را مرور کند، اظهار کرد: اگر رئیسجمهور وعدههای انتخاباتی خود را مرور کند، متوجه میشود که چرا رای مردم را بدست آورده است. بر این اساس میتواند از عملکرد خود ارزیابی داشته و اولویتهای دو سال آینده دولت خود را مشخص کند.
وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات مجلس یکی از مهمترین وظایف دولت در سال جاری است، تصریح کرد: دولت باید تمام تلاش خود را به کار گیرد تا انتخاباتی سالم، بانشاط و با مشارکت حداکثری برگزار شود تا مجلسی تشکیل گردد که از حقوق ملت دفاع کند. در حال حاضر هنوز تفکراتی که مردم بر آن اساس به روحانی رای داده بودند، سر جای خود باقی است و دولت باید کمک کند که این تفکر در انتخابات مجلس بعد جای خود را داشته باشد.
این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: جذب مشارکت مردم میتواند به تشکیل مجلسی کمک کند که در دو سال آینده همراه دولت باشد؛ بنابراین برگزاری انتخابات مشارکتی به نفع دولت هم خواهد بود. در حال حاضر خطر ناامیدی از صندوق رای وجود دارد و این وظیفه دولت است که کمک کند تا این ناامیدی از بین برود و مردم این اعتماد را پیدا کنند که اگر رای دهند، وعدههای انتخاباتی محقق میشود. یکی از وعدههای دولت حمایت از حقوق مردم است و باید در اجرای این انتخابات، دولت به وعده خود عمل کند.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی همچنین با اشاره به توصیه رهبری به دولت برای فاصلهگیری از فروع و حواشی گفت: اولین کاری که دولت برای پرهیز از درگیر شدن در حواشی باید انجام دهد این است که این حواشی را برای مردم روشن توضیح داده و بیان کند که چگونه باید از این حواشی فاصله بگیرد.
حقشناس در ادامه درباره توصیههای رهبری برای رونق تولید داخلی خاطرنشان کرد: دولت به تنهایی مخاطب بیانات رهبری نیست، بلکه هر نهاد و دستگاهی که در اقتصاد دخالت دارد مخاطب این بیانات است؛ زیرا در کنار دولت، نهادهای دیگر هم در اقتصاد اثرگذار بوده و برای رونق تولید نقش دارند.
وی افزود: دولت برای رونق تولید باید حاکمیت قانون را برقرار کرده و از تبعیض و دادن رانت به برخی بخشهای تولید جلوگیری کند. با فساد و بوروکراسی سنگین مقابله کرده و کارآمدی را افزایش دهد. مجلس قوانین مفیدی را تصویب کرده و نظارت دقیقی بر حسن اجرای قانون داشته باشد. لازمه این کار وجود مجلسی آزاد است که نمایندگانش نگران اظهارنظر خود نبوده بلکه نگران حقوق ملت باشند. قوه قضاییه با مفسدان برخورد قاطع داشته باشد که خوشبختانه در چند ماه اخیر این برخورد انجام شده است. نهادهای نظامی دخالت خود را در تولید و اقتصاد کاهش دهند که این اتفاق نیز در حال رخ دادن است. رسانه ها نیز در یک فضای آزاد بتوانند فساد را علنی کرده و خواستار پاسخگویی باشند.
وی درپایان گفت: به تعبیر رهبری تولیدکنندگان را باید همانند مدافعان و رزمندگان کشور بدانیم. اگر عواملی که ذکر شد، در کنار یکدیگر به درستی اجرا شود، تولید داخلی رونق می یابد.