۰
شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۴۱

پاتک‌ حناچی به‌ حامیان قالیباف!

شهردار تهران با توجه به برنامه‌ای که برای تضعیف بهشت در ذهن مخالفان بود، اقدام به انتشار حقوق معاونان خود کرد.
شهردار تهران با توجه به برنامه‌ای که برای تضعیف بهشت در ذهن مخالفان بود، اقدام به انتشار حقوق معاونان خود کرد.
به گزارش ایسنا، روزنامه آرمان نوشت: گشایش پرونده بدهی شهرداری در دوره حضور محمدباقر قالیباف، سبب شد تا مخالفان حضور شهردار اصلاح‌طلب در بهشت و آنانی که در دوره قالیباف از منافع خوبی برخوردار بودند به نحوی سعی در دور کردن اذهان عمومی از بدهی‌ها و اقدامات صورت گرفته در زمان شهردار اصولگرای تهران کنند که آسان‌ترین کار برای آنها شایعه پراکنی درباره دستمزد مشاوران و معاونان حناچی بود که شهردار تهران با توجه به برنامه‌ای که برای تضعیف بهشت در ذهن مخالفان بود به انتشار حقوق معاونان خود کرد.
سامانه شفافیت شهرداری تهران با هدف شفاف‌سازی عملکرد شهرداری تهران در ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ رونمایی شد. در گام نخست، جزئیات قراردادهای بالای یک میلیارد تومان روی این سامانه قرار گرفت، سپس جزئیات قراردادهای بالای ۲۵۰ میلیون تومان به آن اضافه شد. به گفته آروین مشخصات همه ۶۵ هزار و ۹۳۰ نفر کارکنان شهرداری تهران، حقوق و مزایای مستمر مدیران شهرداری تهران بر اساس مبلغ درج شده در حکم مدیران و اطلاعات سفرهای خارجی کارکنان شهرداری روی سامانه شفاف به آدرس http://shafaf.tehran.ir در دسترس عموم قرار گرفت.
آن چه منتشر شد چنین بود: «ابراهیم شیخ معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران ۵۲.۶۰۰.۰۶۱؛ ایرج معزی معاون فنی عمران شهرداری تهران ۷۷.۶۱۴.۸۵۴؛ سکینه اشرفی معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شوراها ۵۳.۳۴۷.۵۴۵؛ شاپور رستمی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ۶۸.۴۷۵.۳۰۹؛ عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری ۷۷.۶۱۴.۸۵۵؛ مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران ۶۵.۲۰۸.۵۳۹؛ محسن پورسیدآقایی معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران ۵۲.۰۵۷.۱۰۶ و محمدرضا جوادی یگانه معاون امور اقتصادی و فرهنگی شهرداری تهران ۵۸.۹۲۳.۷۶۳»
این اقدام حناچی نوعی پاتک به حامیان قالیباف و مخالفان حضور اصلاح‌طلبان در بهشت بود. انتشار حقوق معاونان سبب نشد تا دلواپسان بهشت آرام شوند؛ چرا که نوشتند: «مبلغ حکم منتشره مزد گروه شغلی این افراد است نه دریافتی واقعی آنها؛ چرا که در فیش حقوقی معاونان و مدیران حق جذب، مزد سنوات، اضافه‌کاری، بهره‌وری، تعطیلی کاری، تعطیلی شیفت و… اضافه می‌شود و با جمع این اعداد حقوق واقعی معاونان بسیار بالاتر از عدد اعلامی است.»
این رسانه‌های حامی قالیباف مدعی شدند: «سال گذشته بودجه عمومی شهرداری تهران شامل مناطق، واحدهای ستادی، راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و شورای اسلامی شهر تهران از حیث منابع تأمین اعتبار شامل درآمدها واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و واگذاری دارایی‌های مالی اعم از نقد و غیر نقد بالغ بر یک صد و ۷۴ هزار و ۲۹۴ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال بوده است. به گفته شیخ معاون منابع انسانی، شهرداری ماهانه ۷۲۰ میلیارد تومان برای حقوق و دست مزد و نگهداشت شهر هزینه می‌کند. شهرداری در سال جاری، حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان صرف حقوق و دستمزد کرده اما میزان دریافتی معاونان را رقم فوق اعلام می‌کند.»
در گام بعدی شهرداری تهران اقدام دیگری انجام داد و حقوق مشاوران و معاونان شهرداری به طور تفصیلی اعلام شد و در کنار آن درباره سفرهای خارجی مسئولان گزارشی منتشر شد.»
حقوق ۹۵ قالیباف بیشتر از ۹۸ حناچی!
درباره حقوق شهردار تهران همچنین منتشر شد که حقوق ماهانه در نظر گرفته برای شهردار در سال آینده، ۱۳ میلیون تومان است که نسبت به امسال رشد ۱۸ درصدی پیدا می‌کند. شهردار تهران علاوه بر حقوق ماهانه از مزایای ۱۴۰ میلیون تومانی در سال ۹۸ نیز برخوردار می‌شود. پس از آن بود که هجمه‌ها به شهردار تهران آغاز شد اما باید توجه داشت که در سال ۹۵ ابوالفضل قناعتی، عضو وقت هیأت رئیسه شورای شهر تهران حقوق قالیباف را ۱۴ میلیون تومان در ماه اعلام کرد یعنی حناچی در سال ۹۸ کمتر از قالیباف در سال ۹۵ دریافت می‌کند. سیدمحمود میرلوحی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در واکنش به پیش‌بینی حقوق ۱۳ میلیون تومانی شهردار تهران در لایحه بودجه ۹۸ شهرداری و رشد ۱۸ درصدی آن نسبت به سال جاری گفت: همان افرادی که در مورد حقوق‌های نجومی خیلی سر و صدا کردند در مورد املاک نجومی سکوت را در پیش گرفتند اما من در رابطه با حقوق‌های نجومی تبصره‌ای را وارد می‌دانم. دستور حضرت امیر (ع) این است که بزرگان و مدیران جامعه خود را با ضعفا تطبیق داده و زندگی خود را با آنها هماهنگ کنند، اما مساله این است که اکنون در کشور متوسط حقوق کارکنان پایین است و خیلی خوب می‌شد اگر می‌توانستیم حقوق آنها را با مدیران هماهنگ کنیم.
وی با بیان این که واقعیت این است که بحث‌هایی در مورد بخش‌های مدیریتی و مسائل انگیزشی وجود دارد، عنوان کرد: اگر بخواهیم حقوق شهردار را کم کنیم، به این معناست که باید حقوق مدیران بخش‌های مختلف را هم کم کنیم: ممکن است آقای حناچی با رقمی کمتر از ۱۳ میلیون تومان هم کار کند، اما باید توجه داشته باشیم که برای قضات، اساتید دانشگاه‌ها و اعضای هیأت‌های علمی‌هم تصمیم افزایش حقوق گرفته شده و ما هم تابع مقررات هستیم.
روایت عباس عبدی از شفافیت
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به انتشار لیست حقوق مدیران شهرداری در توئیتر نوشت: پس از شفافیت شهرداری و انتشار لیست حقوق‌بگیرانش، برخی اصولگرایان شروع به پیدا کردن موارد مساله‌دار این لیست کرده‌اند. کار خوبی می‌کنند ولی بهتر است شرمنده باشند که نهادهای منتسب به آنان، تمام عیار در برابر این نوع شفافیت‌ها مقاومت می‌کنند و تن نمی‌دهند. اگر حساب پاک بود از محاسبه باکی نبود.»
کد مطلب: 103440
برچسب ها: حناچی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *