یک متخصص طب ایرانی گفت: زعفران عملکرد بطن چپ قلب را در مواجهه با عوامل آسیب رسان حفظ میکند و اثرات ضد فشار خون زعفران توسط محققان مشخص شده است.
ابراهیم ایران دوست در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و تغذیه
خبرگزاری فارس درخصوص خواص زعفران توضیح داد: از دیدگاه طب ایرانی زعفران تمایل و نفوذ مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش میدهد، همچنین مصرف آن شادیآور بوده و تقویتکننده قلب است.
وی ادامه داد: متخصصان طب ایرانی توصیه میکنند که در ترکیب داروهای مورد استفاده برای بیماران قلبی زعفران اضافه شود تا هدایت و نفوذ دارو به قلب بهتر انجام شود.
ایران دوست گفت: از دیدگاه طب جدید زعفران از افزایش کلسترول و تری گلیسرید و چربی بد خون جلوگیری میکند و به عنوان مانعی برای جلوگیری از رسوب آنها در عروق عمل می کند.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در بیمارانی که دچار حملات قلبی شدهاند، مصرف زعفران می تواند از آسیب به بافت های قلبی جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: زعفران عملکرد بطن چپ قلب را در مواجهه با عوامل آسیب رسان حفظ کرده و اثرات ضد فشار خون زعفران توسط محققان مشخص شده است.