وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر بعضی از هیأتهای مختلف در دانشگاهها تحت لوای دیپلماسی علمی حرفهای زیبایی را مطرح کرده و تنها راه را برقراری ارتباط با غرب میدانند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، "سیدمحمد حسینی" در همایش «جنبش دانشجویی و مقابله با نفوذ» در دانشگاه بوعلیسینا افزود: این افراد به خوبی میدانند که هیچگاه غرب منافع ایران را نمیخواهد.
وی تصریح کرد: وزیر خارجه آلمان، با صحبت در دانشگاه تهران این موضوع را مطرح کرد که این دولت دانشجویان این دانشگاه را بورسیه کرده اما آلمان کشوری است که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی سلاحهای شیمیایی را در اختیار رژیم صدام قرار داد تا شهرها را بمباران کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشجویان با عزم و اراده راسخ در همه صحنهها حاضر میشوند، اظهار کرد: دانشجویان بسیجی دلداده خدا بوده و تعلقاتی به دنیا ندارند.
حسینی با تاکید بر اینکه بسیجیان نیازی به محافظهکاری ندارند، افزود: این قشر به دنبال از دست دادن چیزی نیست و از ملامت و سرزنش هراسی ندارند چرا که در راه حق گام برمیدارند.
وزیر سابق ارشاد تصریح کرد: افرادی نیز هستند که با عینک دنیایی نگاه کرده و بسیجیان را مورد تمسخر قرار میدهند و تحقیر کرده اما آنها همواره بر خدا توکل میکنند.
وی با بیان اینکه روحیه مطالبهگری و نقد باید در دانشگاهها پابرجا باشد، اضافه کرد: دانشجویان باید چشم بیدار جامعه باشند و بر سر عدهای که به بیراهه میروند فریاد بزنند که در این صورت موفق خواهند شد.
حسینی با اشاره به سخنان رهبر کبیر انقلاب اسلامی یادآور شد: تا ظلم با پرجا باشد مبارزه نیز وجود داشته و تا مبارزه هست ما نیز هستیم.
وی در بخش دیگری اظهار کرد: در حال حاضر قطعنامهای برای ما صادر شده که عربستان مدافع حقوق بشر شده، اما این دولت، حکومتی است که از کوچکترین حقوق انتخاباتی برخوردار نیست.
وزیر سابق ارشاد با اشاره به اتفاقات اخیر در فرانسه تصریح کرد: فرانسویها با اتفاقات اخیر به فکر محدود کردن شبکهها و رسانههای خود افتادند و به شدت برآشفته شدند.
حسینی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی با نامه اخیر خود راه بسیاری از منافذ را بستند، خاطرنشان کرد: غربیها تصور میکنند که زمینه برای نفوذ آنها در جهات مختلف فراهم بوده در صورتی که اشتباهی بزرگ است.
وی مساله نفوذ را بسیار جدی تلقی کرد و گفت: در دهه 70، زمانیکه مباحث هجمه و قتل خون فرهنگی مطرح بود مساله نفوذ بسیار جدی گرفته نمیشد.