به اعتقاد او باید از این فرصت بهدست آمده تا ماه مارس ۲۰۱۵ برای تشدید فشارها علیه ایران استفاده کرد تا ایران توانمندیهای هستهای خود را کنار بگذارد.
نخستوزیر اسرائیل از اینکه پیش از پایان ضربالاجل پیشین٬ توافق نهایی با ایران حاصل نشد ابراز خشنودی کرد و آن را از بختیاری دانست٬ چرا که در غیر این صورت "ایران در آستانه تبدیل شدن به قدرتی اتمی قرار میگرفت".
در مقابل٬ جان کری در کنفرانس مؤسسه بروکینگز در واشنگتن٬ پس از پایان سخنرانی ویدئویی نتانیاهو٬ با اشاره به صورت گرفتن تحولاتی مثبت در جریان پیشبرد مذاکرات٬ خواستار شکیبایی برای به نتیجه رسیدن آن شد و وعده داد که این فرآیند بدون "پیشرفتهای ملموس" ادامه نخواهد یافت.
اختلاف بر سر تاکتیکها٬ اشتراک در اهداف استراتژیک
وزیر امور خارجه آمریکا با تاکید بر اختلافات موجود میان آمریکا و اسرائیل درباره رویکردهای تعامل با جمهوری اسلامی و راهکارهای حلوفصل بحران هستهای ایران٬ گفت در نهایت اهداف استراتژیک هر دو کشور مشترک است.
به گفته کری "اگرچه ممکن است ما گاهی بر سر تاکتیکها اختلاف نظر داشته باشیم٬ اما وقتی به اهداف اصلی و استراتژیک میرسیم٬ که ایران بدون تسلیحات هستهای یکی از آنها است٬ آنگاه حتی سر سوزنی اختلاف میان آمریکا و اسرائیل وجود ندارد".
جان کری همچنین در واکنش به نتانیاهو که مذاکرات ایران را پوششی برای توسعه توانمندیهای هستهای ایران در راستای تولید تسلیحات هستهای خواند٬ گفت: «توافق اولیه همچنان جاری است و تا کنون ثابت شده که هراسها از احتمال تقلب و تخلف ایران بیاساس است.»
اخبار سیاست خارجی - تیک