۰
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۳۴

نبوی: مسوولان دین را فدای قدرت‌طلبی نکنند

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "در روابط اجتماعی و سیاسی باید خدا و ارزش‌های اسلامی حاکم باشد"، اظهار کرد: صبر داشتن و مقاوم بودن از ویژگی‌های اخلاق سیاسی است.
ایسنا: سیدمرتضی نبوی در جلسه‌ای که امروز در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب برگزار شد، با بیان اینکه "صبر و مقاومت از ویژگی‌های برجسته اخلاق اسلامی است"، گفت: کسانی که به قدرت می‌رسند باید بیشتر از دیگران به اخلاق سیاسی پایبند باشند تا حقوق افراد را پایمال نکنند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه "در نظام اسلامی الگوهایی مثل امیر مومنان علی (ع) وجود دارد که در رعایت اخلاق سیاسی پیشتاز بود"، خاطرنشان کرد: حاکم شدن اخلاق سیاسی در بین مسئولان و مردم، ایده‌آل نظام اسلامی است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: ویژگی مخالفت با هوای نفس، اطاعت امر خدا، صیانت نفس و شناخت نسبت به احکام دین باید در بین مسئولان نظام مشاهده شود. مسئولان نباید دین را فدای قدرت‌طلبی کنند.
مدیرمسئول روزنامه رسالت با بیان اینکه "تهمت زدن و نشر اکاذیب در رقابت‌های سیاسی در یک مردم‌سالاری دینی جایز نیست"، اظهار کرد: در دموکراسی‌های غربی تهمت‌زنی و فحاشی رواج دارد که نمی‌تواند الگویی برای نظام جمهوری اسلامی باشد.
وی با اشاره به اینکه "در سال‌های ۷۶ تا ۸۴ شاهد بی‌اخلاقی‌های سیاسی زیادی بودیم"، تصریح کرد: روزنامه‌های دوره اصلاحات به سناریوسازی علیه هاشمی رفسنجانی رو آوردند و همچنین برای بدنام کردن نظام و نیروهای حزب‌اللهی مساله قتل‌های زنجیره‌ای را مطرح کردند. این روش‌ها در آن مقطع موجب آشوب‌هایی در کشور شد.
نبوی با بیان اینکه "تهمت زدن‌ها و افشاگری‌ها خلاف شرع، عقل و عرف است"، گفت: این رفتارها موجب بی‌اعتماد شدن مردم و کاهش سرمایه اجتماعی می‌شود.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف بین مسئولان و بدبین کردن مردم نسبت به مسئولان است ولی مردم بصیرت کافی دارند و عکس‌العمل‌های به‌موقع نسبت به دشمن نشان می‌دهند.
به گفته وی، مطرح شدن بحث انتخابات آزاد، مصداق بی‌تقوایی و بداخلاقی سیاسی است.
در بخش پرسش و پاسخ این جلسه، مرتضی نبوی در پاسخ به این پرسش که "وزنه اخلاق‌مداری در دوره اصلاحات بیشتر بود یا در دولت احمدی‌نژاد؟" پاسخ داد: تفاوت اساسی در این دو مقطع وجود دارد. مدیریت اصلاح‌طلب با افراد ساختارشکن و تندرو بوده است که آنها با اصل نظام مقابله کردند و مورد تشویق بیگانه‌ها قرار گرفتند اما در دوره اصولگرایان اختلافات بین قوا بود که قابل مقایسه با دوره اصلاحات نیست. من از بداخلاقی‌های بعضی اصولگرایان دفاع نمی‌کنم و انتظار از این دوستان خیلی بیشتر از اینهاست.
مدیرمسئول روزنامه رسالت در پاسخ به پرسش دیگری در مورد اینکه "آیا دولت احمدی‌نژاد در رواج بی‌اخلاقی‌های سیاسی نقش داشته است؟" اظهار کرد: شروع بی‌اخلاقی‌ها توسط رقبای احمدی‌نژاد بود که برای تخریب وی به دنبال سیاه‌نمایی‌ها بودند. هنوز احمدی‌نژاد وارد مرحله تبلیغات انتخاباتی دوره دهم ریاست جمهوری نشده بود که رقبا به تخریب وی پرداختند.
وی در پاسخ به پرسش دانشجویی در مورد نقش رسانه‌های اصولگرا در رواج بی‌اخلاقی‌های سیاسی نیز گفت: سوالی که مطرح شده کلی است و نمی‌توان یکجا در مورد رسانه‌های اصولگرا قضاوت کرد. ما در روزنامه رسالت تقوای سیاسی را رعایت می‌کنیم.
این فعال سیاسی در برابر این پرسش که "چرا منتقدان نسبت به مشایی و دولت خلاف اخلاق عمل می‌کنند"، پاسخ داد: نقدهای جدی از سوی مراجع دینی بر آقای مشایی وارد است اما در مورد دولت من معتقدم نمی‌توان منکر خدمات دولت بود. دولت تلاش‌های زیادی انجام داده است اما ایراداتی هم به این دولت وارد است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش دیگری درباره اینکه "آیا اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده با کاندیدای واحد وارد رقابت انتخاباتی می‌شوند؟" اظهار کرد: بعید است که اصولگرایان به کاندیدای واحد برسند، زیرا جبهه پایداری کاندیدای خود را معرفی خواهد کرد.
نبوی همچنین درباره ائتلاف ۱+۲ گفت: این ائتلاف یک الگوی خوب و تازه است. اگر این سه نفر بتوانند دیگر اصولگرایان را پوشش دهند، می‌توانند برد خوبی کسب کنند.
این فعال سیاسی در پاسخ به پرسش دیگری درباره راهبرد اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری، گفت که اصلاح‌طلبان از مدیریت منسجمی برخوردار نیستند و بعید است به اجماع برسند.
وی درباره راهبرد دولت برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو نیز اظهار کرد: در دولت‌های گذشته احزابی که طرفدار دولت وقت بودند تشکیل می‌شدند و این احزاب نامزدی را معرفی می‌کردند که همسو با گرایش دولت بود اما دولت احمدی‌نژاد این احزاب را شکل نداده است و من نمی‌دانم دولت در انتخابات آینده چگونه عمل می‌کند.
نبوی در پایان برابر این پرسش که "فتنه ۹۲ به چه صورت شکل می‌گیرد و آیا شبیه فتنه ۸۸ است؟" پاسخ داد: قدرت‌هایی که نمی‌توانند نظام جمهوری اسلامی را تحمل کنند، ما را به حال خود رها نمی‌کنند. آنها مقطع انتخابات را بهترین فرصت برای سوءاستفاده تلقی می‌کنند. آنها این بار انتخابات آزاد را مطرح کردند و نمی‌خواهند اجازه دهند که حتی انتخابات برگزار شود.
کد مطلب: 24938
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *