به نقل از فردا همزمان با انتشار اخباری در رابطه با حضور برخی چهره های سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲، جبهه پایداری ورود به انتخابات ریاست جمهوری را کلید زد. این اقدام پس از آن انجام شد که مصاحبه سخنگوی جبهه پایداری با یک سایت خبری واکنش ارگان سایبری جبهه پایداری را به دنبال داشت. این ارگان پس از انتشار مصاحبه، در گزارشی نوشت:«آیا واقعا باقری لنکرانی کاندیدای ریاست جمهوری نمیشود؟» و انتشار اخباری در این باره را ورود زودهنگام به مجادلات بیثمر انتخاباتی و نادیده گرفتن توصیه رهبر انقلاب نامیده بود؛ اتهامی که اکنون در واکنش به خبر کذب برخی سایت ها درباره حضور یکی از چهره های سیاسی در انتخابات ۹۲ تکرار شده است.
نقش رسانه ای لنکرانی در ماه های اخیر و حضور فعال وی در تجمعاتی که توسط جبهه پایداری برگزار می شود از دیگر شواهد این اجماع انتخاباتی بر سر وی است.
همچنین خبر می رسد حامیان کاندیداتوری لنکرانی وبلاگی نیز با عنوان«کمپین دعوت از دکتر لنکرانی برای انتخابات» راه اندازی کرده اند تا در محیط سایبر حمایت مستقیم تری از وی داشته باشند.
پیش از این نیز ارگان جبهه پایداری با زیر سوال بردن تیتر یکی از سایت ها که نوشته بود: «لنکرانی کاندیداتوری خود را نفی نکرده است» نوشته بود: دقت در متن مصاحبه لنکرانی نشان می دهد وی به هیچ عنوان کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست جمهوری آینده را نفی نکرده است.
در عین حال یک عضو شاخص جبهه پایداری حدادعادل را گزینه جبهه پایداری نمی داند و می گوید: سعید جلیلی گزینه مطلوب جبهه پایداری برای انتخابات است. حجت الاسلام بزرگواری در گفتگو با آریا با تاکید بر این مطلب که اصولگرایان با مطرح کردن گزینه های خود نمی توانند در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم موفق شوند، گفت: به نظر ما از آنجا در ولایتمداری و کاردانی جلیلی شک و شبه ای وجود ندارد و بهتر می تواند اوضاع را جمع کند.
شباهت هایی که میان عوامل شکل گیری جبهه پایداری و گروه های سیاسی شکل گرفته در انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ وجود دارد، دلایل دیگری بر اثبات این خبر است که جبهه پایداری فاز ورود به انتخابات را با تعیین مصادیق کلید زده است. جبهه پایداری از ابتدای شکل گیری مانند حزب آبادگران که احمدی نژاد را در انتخابات ۸۴ حمایت کردند، بحث درباره انتخابات ریاست جمهوری را به بعد موکول می کرد.
در عین حال پیشتر هم اعضای جبهه پایداری تاکید کرده بودند که تشکیل این جبهه فقط معطوف به انتخابات مجلس نیست وبرای انتخابات ریاست جمهوری برنامه دارند.
حتی در این میان در اظهار نظری جالب یک عضو جبهه پایداری گفته است اگر اصولگرایان به اجماع نرسند نامزد ریاست جمهوری می شوم. سید محمدجواد ابطحی به تازگی گفته است که چنانچه گروههای مختلف اصولگرایی برای معرفی نامزد در انتخابات ریاست جمهوری به وحدت نرسیده و نامزدهای متعددی را معرفی کنند من به صورت مستقل در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم وارد خواهم شد.
جدای از این اظهار نظر دبیر کل جبهه پایداری به تازگی اعلام کرده است که این تشکل بدنبال انتخاب گزينه اصلح براي انتخابات رياست جمهوري است .حجت الاسلام مرتضي آقا تهراني، دبير کل جبهه پايداري انقلاب اسلامي در گفتگو با خبرنگاران گفت با اشاره به اخبار شنيده شده مبني بر فعاليت جداگانه جبهه پايداري براي انتخابات رياست جمهوري گفت: جبهه پايداري قبل از انتخابات مجلس نهم استراتژي خاص خود را داشت و بدنبال انتخاب گزينه اصلح براي انتخابات رياست جمهوري است.