۰
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰

ارتفاع برف در این استان از ۲ متر عبور کرد

به گفته مدیرکل هواشناسی گیلان، ارتفاع برف در برخی از مناطق استان از جمله اسالم در شهرستان تالش به بیش از ۲۲۰ سانتی‌متر رسیده است.
ارتفاع برف در این استان از ۲ متر عبور کرد
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛  محمد دادرس، مدیر کل هواشناسی استان گیلان، امروز در گفت‌وگو با فارس با اشاره به میزان بارش برف در بلوردکان و خصیل دشت، اظهار کرد: ارتفاع برف در این مناطق به بیش از ۲۲۰ سانتیمتر رسیده است.

به گفته وی، در اسالم شهرستان تالش نیز ارتفاع برف به ۲۱۰ سانتیمتر، دیلمان ۱۷۰ سانتیمتر و پونل به ۱۶۰ سانتیمتر رسیده است.

مدیرکل هواشناسی گیلان نیز بیشترین بارش باران در گیلان را مربوط به ایستگاه فرودگاه رشت با ۲۲۴.۶ میلیمتر باران دانست و گفت: پس از آن، ایستگاه کشاورزی رشت با ۲۲۱.۵ میلیمتر، املش با ۲۱۳ میلیمتر و ساحلی آستارا با ۱۹۱.۵ میلیمتر بیشترین بارش باران در استان را دارند.

دادرس با بیان اینکه این بارش‌ها تأثیرات شدید جوی در گیلان داشته‌اند، گفت: آمادگی و مدیریت بحران در مناطق برف‌گیر و بارانی گیلان طی روزهای اخیر باید مضاعف شود.

 

کد مطلب: 231789
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *