; ?>; ?>
امیرحسین ثابتی در نطق اخیر خود در مجلس در حالی مدعی از کارافتادن راکتور اراک متاثر از بتن ریزی در قلب راکتور شده بود که هم او و هم سعید جلیلی آگاهانه به موضوعی حمله می کنند که از واقعیت چرایی دلایل آن اطلاع دارند و کوشش می کنند با دستکاری در واقعیت، جریان تخریب دیپلمات های وزارت خارجه را در افکارعمومی تثبیت کنند.
طرح مسائلی مانند بتن ریزی در قلب راکتور اراک، انتشار تصاویری فتوشاپی از بتن ریزی، عدم اطلاع از چرایی بتن ریزی در لوله های قابل جایگزین و عدم اطلاع از چرایی تغییر کاربری راکتور اراک و مهمتر از همه عدم اطلاع از هماهنگی جزئیات فنی با مقامات عالی نظام، موجب شد تا برخی حامیان سعید جلیلی با آگاهی از عدم امکان توضیحات فنی سری برای افکارعمومی، مردم را نسبت به عملکرد دیپلمات ها و دانشمندان هسته ای بدبین کنند.
رویکردی مبتنی بر دست و پا زدن های سیاسی برای تخریب رقبای سیاسی که هنوز هم ادامه دارد و مشخص نیست چرا حامیان سعید جلیلی در مجلس از خود سوال نمی کنند اگر در راکتور اراک بتن ریزی شده بود و به قول امیرحسین ثابتی از کار افتاده بود، چگونه به دنبال تصویب قانون راهبردی رفع تحریم ها ظرف ۴۸ساعت فعال شد!؟ موضوعی که سعید جلیلی هم با اطلاع از چنین هماهنگی در مسائل فنی و عدم امکان توضیح جزئیات آن به دلیل طبقه بندی اطلاعات، به آن حمله می کرد.
خبرآنلاین در توضیح چرایی عصبانیت تیم سعید جلیلی از هماهنگی حداکثری دیپلمات های وزارت خارجه با رهبرانقلاب، در گزارشی با عنوان «چگونه با فتوشاپ راکتور هستهای را بتنریزی کردند؟» به شرح یک هماهنگی سری از سوی تیم مذاکره کننده هسته ای با رهبری در ماجرای برجام پرداخته که سعید جلیلی هم از جزئیات فنی آن اطلاع داشته و با اطلاع از اینکه در آن روزها به دلیل تعهد ایران به طرف غربی امکان توضیح فنی این جزئیات به افکارعمومی وجود ندارد به تیم مذاکره کننده حمله می کرده است.
حالا بعد از سال ها امیرحسین ثابتی از پیروان سعید جلیلی و از اعضای جبهه پایداری، با تکرار دروغ از کارافتادن راکتور اراک، تلاش نافرجامی را برای حمله مجدد به دانشمندان هسته ای انجام داد. ادعاهایی که دکتر صالحی قبلا نیز به دلایل درباره چرایی بتن ریزی در لوله های سوخت راکتور اراک اشاره کرده و گفته بود هنگام نگارش متن برجام، بدعهدی طرف مقابل برجام باعث شد که ایران با خریدن لولههایی مشابه لولههای مورد استفاده در راکتور اراک، تعویض سریع آنها را امکانپذیر کند. ترفندی که صرفا مقام معظم رهبری از آن خبر داشت و علیرغم تعهد ایران به پرکردن لوله های انتقال سوخت، این لوله ها قابل جایگزین بوده و این مسئله با مقامات عالی نظام هماهنگ شده بود.
رئیس سازمان انرژی اتمی توضیح داد: یکسری لوله به قطر دو سه سانت و به طول سه چهار متر بود که یک سر و ته دارد و ما مشابه آنها (لولهها) را به همان تعداد خریده بودیم، طرفهای مقابل در مذاکرات گفتند در آن لولهها سیمان بریزید. ما گفتیم باشد میریزیم؛ ولی نگفته بودیم لولههای دیگری داریم و ما الان آن لولهها را داریم.