وی تاکید کرد که روسیه تاکنون از خود خویشتنداری نشان داده است، اما ممکن است این موضوع روزی تمام شود.
به گزارش ایرنا از تاس، معاون شورای امنیت روسیه با طرح این سوال که سران کشورهای غربی و شرکت کنندگان آنها در جنگ، چه فکری درباره واکنش روسیه به حملات احتمالی آن هم در عمق خاک روسیه دارند، تصریح کرد: آنها فکر می کنند روس ها در مورد پاسخ با سلاح های کشتار جمعی فقط صحبت می کنند، اما هیچ کاری انجام نمی دهند.
وی تاکید کرد: غربی ها گمان می کنند مسکو از خط قرمزها عبور نخواهند کرد و فقط تهدید کلامی می کند. این در حالی است که صبر مسکو رو به پایان است.
این سیاستمدار افزود: پیش نیازهایی برای استفاده روسیه از سلاح های هسته ای وجود دارد که برای کل جامعه جهانی قابل درک است و با دکترین بازدارندگی هسته ای آن مطابقت دارد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.