۰
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۰۰

واکنش نماینده مجلس به احتمال گران شدن قیمت بنزین

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی دهد. در هر کاری که قرار است انجام شود، نباید اجازه داد به طبقات پایین و ضعیف جامعه خسارت وارد شود. وقتی انرژی و سوخت گران می شود، روی همه مسیرها تاثیر می گذارد. هر سیاستی که دولت می خواهد اجرا کند، حتما با هماهنگی مجلس و مردم خواهد بود.
واکنش نماینده مجلس به احتمال گران شدن قیمت بنزین
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ رمضانعلی سنگدوینی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دکتر پزشکیان، از ابتدا تاکید کرده بود اگر بخواهیم تغییری در قیمت بنزین داشته باشیم، با مردم هماهنگ می کنیم و این هماهنگی حتما به وجود خواهد آمد، اظهار داشت: شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به دیگر کشورها بالاست، اما نکته مهم این است که آیا ما برای مردم این شرایط را فراهم کردیم که شدت مصرف انرژی را کاهش دهند!؟ مجموعه ای عوامل وجود دارد که باید برای کاهش مصرف انرژی در حوزه های مختلف، از جمله آب، برق، گاز و بنزین مورد توجه قرار گیرند. صرف اینکه به مردم بگوییم صرفه جویی کنید، شدت مصرف انرژی را نمی کاهد، بلکه اجرای این سیاست، نیازمند ابزار و روشهایی است.

کاهش مصرف بنزین چگونه محقق خواهد شد؟

بنابر گزارش جماران، وی با بیان اینکه افزایش قیمت، تنها یکی از روشهای کاهش مصرف است، در عین حال گفت: مگر بنزین گران شد، چه میزان صرفه جویی در مصرف انجام شد!؟ مصرف، حدود یک هفته کاهشی بود، اما بعد مردم ناگزیر به استفاده از بنزین سه هزار تومانی شدند. وقتی به مردم می گوییم برق و گاز را کم مصرف کنید و فرهنگ سازی می کنیم، آیا به موازات آن تجهیزات لازم را برای کاهش مصرف انرژی، به قیمتهای مناسب و یا به طور قسطی در اختیارشان گذاشته ایم!؟ چند درصد پنجره ها  در ایران دو جداره هستند؟ آیا مقررات ۱۹ ملی ساختمان سازی رعایت می شود!؟ وضعیت بهره وری بخاری ها و کولرها در ایران را ببینید!؟

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی ، راهکارهایی مانند واریز سهمیه بنزین برای افراد را در کاهش مصرف بنزین موثر نداست و ادامه داد: دولت باید به مردم بگوید اگر در مصرف بنزین صرفه جویی کنند، متناسب با آن، به آنها پاداش خواهد داد و مقدار صرفه جویی شده شان، به آنها برگردانده خواهد شد و وارد خزانه شخصی شان می شود. ما نباید یک طرفه، تنها برای مردم وظیفه ای درنظر بگیریم.

بهینه سازی مصرف سوخت را در هیچ جایی اجرا نمی کنیم

وی با بیان اینکه ما بهینه سازی مصرف سوخت را در هیچ جایی اجرا نمی کنیم، افزود: بهینه سازی مصرف سوخت می تواند سالانه حدود ۱۰۰میلیارد دلار به ما عایدی بدهد. مردم باید تشویق و ترغیب به همکاری شوند و نتایج آن وارد سفره شان شود. از سوی دیگر باید بخش خصوصی هم وارد کنیم، رقابت پذیری مهم است. در ساخت خودرو در کشور ما هیچ گونه رقابت پذیری نیست تا به سمت ساخت خودروی با کیفیت بهتر و مصرف بنزین کمتر حرکت کنند. بنابراین ما باید اول حتما نفع مردم و شرایط اقتصادی مردم را بینیم. اگر این کار را بکنیم موفقیم. مردم اگر ببینند ما برای آنها گام برداشتیم، مطمئنا آنها همکاری می کنند و به میدان می آیند و کمک می کنند. در غیر این صورت، هیچ تصمیم ملی پیش نخواهد رفت و نارضایتی ایجاد می شود.

مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی دهد

این عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی دهد. در هر کاری که قرار است انجام شود، نباید اجازه داد به طبقات پایین و ضعیف جامعه خسارت وارد شود. وقتی انرژی و سوخت گران می شود، روی همه مسیرها تاثیر می گذارد. هر سیاستی که دولت می خواهد اجرا کند، حتما با هماهنگی مجلس و مردم خواهد بود. دولت قطعا این هماهنگی را انجام می دهد. اجرای این سیاستها، حتما باید به نحوی باشد که مردم احساس نکنند که زندگی گران شده و بر معیشتشان تاثیرگذاشته است. عایدات اجرای هر سیاست اصلاحی، باید بر سفره دهک های محروم جامعه بنشیند. اگر این مسیر را نرویم، میان مردم نارضایتی ایجاد می شود و اذیت می شوند.

کد مطلب: 222118
برچسب ها: قیمت بنزین
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *