; ?>; ?>
عزتالله ضرغامی درباره اینکه دعواهای سیاسی در طیف جریان تندرو چقدر میتواند بر میزان مشارکت تاثیرگذار باشد و چه لوازمی برای بالا بردن مشارکت لازم است، گفت: برداشت شخصیام این است خیلی از کسانی که در انتخاباتهای قبلی رغبتی به حضور در انتخابات نداشتند و شاید اعلام موضع رسمی هم میکردند این بار احساسشان این است که میتوانند بیایند در انتخابات شرکت کنند و این را ثمره برکت شخصیتی مانند آیتالله رئیسی میدانم و باید این را قدر بدانیم.
شورای نگهبان رویههای گذشته را اصلاح کند، یک انتخابات پر شور و استثنایی خواهیم داشت
عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به اینکه باید شرایطی را فراهم کنیم تا جریانهای سیاسی مختلف درون نظام که میخواهند به طور سالم رقابت کنند این امکان برای آنها فراهم شود، اظهار داشت: من واقعا یکی از عوامل مهم را نگاه شورای نگهبان میدانم، شورای نگهبان رویهای در مورد انتخابات مجلس اخیرا انجام داد و تا حدی رویههای قبلیاش را اصلاح کرد و این اصلاحات در این که انتخابات بیشتر از آن چیزی که پیشبینی میشد نتیجه مثبت در حوزه مشارکت داشته باشد، موثر بود؛ اگر شورای نگهبان همان رویه را ادامه دهد و بعضی از رویههای گذشتهاش را اصلاح کند و زمینه را برای حضور جریانهای مختلف فراهم کند، من پیشبینیام این است یک انتخابات پر شور و استثنایی را خواهیم داشت و همه نیروهای درون نظام آماده هستند که در این رقابتها شرکت کنند.
دولت هیچگونه دخالتی در امر انتخابات به معنای حمایت از کاندیدای خاصی ندارد
وی در پاسخ به اینکه آیا این امکان وجود دارد که شورای نگهبان کسانی که در دوره قبل برای انتخابات ریاست جمهوری رد صلاحیت شده بودند را در این دوره تایید کند، بیان کرد: در مجلس که این اتفاق افتاد، یعنی کسانی بودند که رد شده بودند اما برای این دوره تائید شدند. در ریاست جمهوری هم بودند افرادی که در دورههای قبل رد صلاحیت شدند اما در دوره بعد تائید شدند و در انتخابات شرکت کردند، ما دوست داریم این طور باشد.
ضرغامی با تاکید بر اینکه دولت هیچگونه دخالتی در امر انتخابات به معنای حمایت از کاندیدای خاصی ندارد، تاکید کرد: علیرغم بعضی از گمانهزنیهایی که صورت میگیرد، علیرغم بعضی از ادعاهایی که میشود؛ بحثهایی که در دولت انجام گرفت، حاکی از این بود که دولت به هیچ وجه دخالت نمیکند و رویه شهید رئیسی هم همینطور بود در مجلس هم ایشان همین توصیه را داشت.
وی خاطرنشان کرد: دولت از انتخابات پرشور حمایت میکند و تمام سعیاش این است که بدون دخالت و حمایت از کاندیدای خاصی انتخابات پرشور باشد و آمادگی این را دارد برای رئیس جمهور بعد هر کسی که بود صادقانه اطلاعات لازم را در اختیارش بگذارد و با او همکاری کند.
نمیخواهم شورای نگهبان درباره من قضاوت کند، اشکال دارد؟
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و میراث فرهنگی درباره اینکه وی قبلا بیان کرده بود «نمیخواهد شورای نگهبان صلاحیت وی را بررسی کند» گفت: نمیخواهم در مورد من قضاوت کند، بد است؟ من اعلام کردم اصولا نمیخواهم شورای نگهبان درباره من قضاوت کند، اشکال دارد؟