; ?>; ?>
او در مهرماه سال 1397 حکمی جدید میگیرد و مسئولیت جدیدی بر عهدهاش گذاشته میشود و به جای احمد جنتی ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر را بر عهده میگیرد و دورانی پرحاشیه را در این ستاد سپری میکند و البته هنوز مقام ریاست را در این ستاد برعهده دارد.
اما نکته مهمی که باعث شده بود تا صدیقی در مقایسه با سایر ائمه جمعه موقت شهر تهران چهرهای شاخصتر باشد، اظهارنظرهای عجیب و پرحاشیهاش بود.
با گذشت بیش از 20 روز از ماجرای اخیر پیرامون کاظم صدیقی و پسران، این ماجرا را میتوان از چهار جهت قابل توجه دانست:
1- یکبار دیگر کارویژه مهم فضای مجازی به جامعه اثبات و نشان داده شد که فضای مجازی آزاد چگونه میتواند در چنین مواردی کارآیی داشته باشد. چنانچه اگر فضای مجازی نبود شاید تا به این اندازه جامعه روی این موضوع حساس نمیشد. شاید به علت همین موضوع باشد که در برخی سالها در تلاش بیوقفه هستند تا مقابل گردش آزاد اطلاعات سدسازی کنند.
2- زمستان سال گذشته مجلس یازدهم یکی از مهمترین و بهترین اقدامات خود را با تصویب قانون «سوتزنی» در راستای حمایت از افشاگران فساد انجام داد و این قانون از سوی رئیس مجلس برای اجرا تحویل سیدابراهیم رئیسی شده است. اکنون این آزمون بزرگ پیشروی دولت مدعی فسادستیزی قرار دارد که آیا در برابر فساد پیرامون یکی از حامیان اصلی خود به حمایت از افشاگر فساد خواهد پرداخت؟
3- این ماجرا آزمون بزرگ دیگری برای قوه قضائیه به ریاست غلامحسین محسنیاژهای است و جامعه منتظر است تا ببیند دوره جدید دستگاه قضا در برابر چنین پروندههایی چه خواهد کرد. به عبارت دیگر ابهام اینجاست که آیا همه در برابر قانون برابر هستند؟
4- ابهام درباره شخص آقای کاظم صدیقی همچنان ادامه دارد. او در آخرین ویدئوی خود از خدا و رهبری عذرخواهی و استغفار کرده است و البته در