; ?>; ?>
به گزارش مردم سالاری آنلاین، مهدی رضایی گفت: در بررسی تعرفه گذاری خدمات سلامت توجه به چند نکته که در ماده ۹ احکام دائمی نیز ذکر شده، از جمله سه رکن برقراری تعادل منابع و مصارف، وضعیت اقتصادی و اجتماعی بیمه شدگان و قیمت تمام شده خدمات، با اهمیت است.
وی افزود: بر اساس گزارش شورای عالی بیمه ما در تعیین تعرفهها از سال ۹۵ شاهد یک نوع واگرایی در متوسط نرخ رشد تورم و نرخ گذاری تعرفه خدمات سلامت هستیم. زیرا، در طی ۷ سال گذشته شاهد رشد ۸۷۵ درصدی تورم و رشد حداقل حقوق ۶۵۰ درصد و حقوق کارمندان با رشد ۲۲۰ درصد و رشد تعرفهها فقط ۱۹۰ درصد بوده که این واگرایی در حال حاضر اثر خود را بر روی خدمات سلامت، گذاشته است.
رضایی گفت: انتظار میرود برای سال آینده متناسب با رشد تورم، تعرفهها بین ۴۰ تا ۵۰ درصد رشد داشته باشد؛ در غیر این صورت کاهش کیفیت خدمات، افزایش پرداخت از جیب بیماران و نارضایتی در ارائه دهندگان خدمت رخ میدهد.
معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت ایران افزود: برای اینکه تعرفهها پرداخت از جیب بیماران را بالا نبرد، باید حق بیمهها به درستی پرداخت شود، زیرا نظام سلامت بیش از این تاب آوری ندارد و باید با تقویت بیمهها و هزینه کرد درست، مانع افزایش پرداخت از جیب بیماران شد.در جلسه شورای عالی بیمه که روز گذشته برگزار شد، نرخ تعرفهها در سال ۱۴۰۳ برای همه بخشهای ارائه دهنده خدمت به میزان ۴۶ درصد مصوب گردید.