نعناع تازه: دو شاخه
عسل: نصف پیمانه
چوب دارچین: 2 عدد
نبات: دو تکه
در مرحله اول لیمو ترش را خوب بشویید و بگذارید کاملا خشک شود؛ سپس لیموها را به صورت حلقهای خرد کنید و تخمهای لیمو را حتما خارج کنید؛ چون وجود تخم لیمو موجب تلخ شدن معجون میشود. سعی کنید از لیموهای زرد و آبدار استفاده کنید.
در مرحله دوم نعناع تازه را هم خوب بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود و آب نداشته باشد. حالا یک شیشه خشک و تمیز را انتخاب کنید و چند برش لیمو ترش را کف شیشه بچینید؛ سپس چند برگ نعناع و یک عدد چوب دارچین روی آن بگذارید. دوباره یک لایه لیمو و چند برگ نعناع بگذارید تا شیشه پر شود. در آخر چند تکه نعناع را روی شیشه بگذارید و خوب فشار بدهید تا پایین برود و عسل را روی همه مواد بریزید.
در مرحله سوم درب شیشه را ببندید و به مدت یک تا دو روز در جایی بگذارید تا نور آفتاب به آن بتاید. وقتی نبات و عسل داخل شیشه حل شد، میتوانید شیشه را داخل یخچال بگذارید و در تمام طول پاییز و زمستان از آن استفاده کنید.
برای تهیه این معجون بهتر است از لیموهای مخصوص آبگیری استفاده کنید. لیموی مرغوب پوستی نازک و زرد رنگ دارد، منافذ روی پوست آن کاملا مشخص است و عطر دلنشینی دارد.
به گزارش وب گاه فرادید، یکی از نشانههای تشخیص لیموی آبدار سنگین بودن آن است؛ زیرا لیموی خشک و کم آب سبک است. یکی از بهترین لیموها برای تهیه آبلیمو و لیمو عسلی لیموی جهرم است.