وی افزود: گام بعدی و همزمان و همعرض اما با دشواریهای بیشتر، عبور هوشمندانه از میدانهای مینگذاری شده توسط برخی مسئولین وزارت بهداشت در برنامه هفتم توسعه و خنثیسازی سه بمب بزرگ ویران کننده پرستاری شامل بمبهای ویرانکننده حقوق و معیشت، تحصیلات آکادمیک و استقلال حرفهای پرستاران و کارکنان سلامت در سه بند ذیل ماده ۶۹ قانون برنامه هفتم است که توصیه میکنم هم یکایک ائتلافها و هم سایر نامزدهای بسیار عزیز و محترم شورایعالی نظام پرستاری دوره ششم، کامل آنها را مطالعه کنند و راهکارهای برخورد خود با این سه فاجعه عظیم را بیان کنند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: ما همچنین با تلاش و روابط بسیار گستردهتر برای خنثیسازی این بمبهای ویرانگر که شامل
۱. بمب مخرب و ویرانگر قانون ارتقا بهره وری که در قسمت ث - بند ۶ تبصره ماده ۶۹ برنامه هفتم کار گذاشته شده.
۲. بمب مخرب و ویرانگر تحصیلات دانشگاهی پرستاری که در قسمت ج بند ۶ تبصره ماده ۶۹ برنامه هفتم کار گذاشته شده.
۳. بمب مخرب استقلال حرفهای و هویتی (با احتمال ادغام و انتزاعی بسیار وحشتناک) حرفهای، مشابه بلایی که این روزها بر سر سازمان نظام روانشناسی آورده شده است و در تبصره ۳ الحاقی ماده ۶۹ گنجانده اند.
میرزابیگی اظهار کرد: البته ناگفته نماند که با سه نوبت عهدشکنی معاونین وزارت بهداشت (اولی در شورایعالی نظام پرستاری، دومی در کمیته مشترک دولت و مجلس و سومی در کمیسیون بهداشت) و سپس همزمانسازی پیگیری این پیشنهادات در کمیسیون تلفیق مجلس با پروسه انتخابات هیأت مدیرهها از یک طرف و از طرف دیگر چسباندن هرگونه اظهارنظر، مکاتبه و…، اعم از مواضع شورایعالی و سازمان به مباحث انتخاباتی و نازل کردن سطح مسائل در حد اختلافات شخصی، در حالی که نه بنده و نه هیچکدام از دوستان سازمان و شورایعالی، هیچ سابقه اختلافی جز بر سر منافع و مصالح حرفهای با کسی نداشته و نخواهیم داشت! از طرفی هم هیأتمدیرههای محترم دوره ششم، هنوز کامل شکل نگرفته بودند که برخی از مسئولین پرستارستیز وزارت بهداشت حداکثر استفاده خود علیه پرستاران در برنامه هفتم را کردند و شد آنچه که الآن در قامت قانون برنامه هفتم مشاهده میکنید.
وی تأکید کرد: اما همگان بدانند! درست است که مدت کوتاهی در جامعه پرستاری مقداری به بهانه انتخابات متفرق بودیم و پرستاری عزیزمان هم ضربه بدی خورد، اما این بار به جبران این ضربه، حتماً ضربهزنندگان و ویرانگران حرفه پرستاری باید سر موقع پاسخ و حساب پس بدهند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری، ادامه داد: فقط در یک قلم، اینها با این رفتارها باعث شدند که بالغ بر ده هزار نفر از نابترین پرستاران ما ترک شغل و مهاجرت از کشور را پیش بگیرند، در حالی که چاره این مشکل فقط در اجرای درست قوانین پرستاری و اجرای دستورات مقام معظم رهبری و ریاستجمهور بوده و هست، اما برخی آقایان درست دو سال است در وزارت بهداشت به درب حوزه پرستاری قفل زدهاند و امید بستهاند که در انتخابات پیش رو، کل سازمان و شورایعالی و…، را یک جا از جا بر کنند و با خود ببرند.
میرزابیگی همچنین، تصریح کرد: اما بدانند که این رؤیا بیتعبیر است و نمایندگان بصیر مجمع هیأتمدیرهها با آرا و تصمیمات حرفهای به موقعشان، همه نقشهها را نقش بر آب میکنند؛ با این حال نتیجه پیگیریهای گسترده این ایام پیرامون مسائل پیش گفت، این شد که ریاست محترم جمهور دستورات ارزندهای صادر نمودند و بلافاصله دفترشان به سرعت پیگیر شدند و در کمترین زمان ممکن با دستگاههای نظارتی ویژه ریاستجمهوری جلسههایی برگزار و بنا شد بهگونهای این مسائل دنبال شود که در سطوح بالاتر از وزارت بهداشت، مدیریت شود و به راهحلهای درستی برسیم.
وی اضافه کرد: فلذا یک بار دیگر عرض میکنیم که مهمترین ها، علاوه بر خنثیسازی بمبهای ویرانکننده حرفهای در برنامه هفتم، به توفیق خداوندی، پیگیری پرداخت فوقالعاده خاص، استخدام نیروهای طرحی و تمدید طرحی کرونا و اجرای قانونی و درست قانون تعرفهگذاری است.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: امیدوارم نمایندگان محترم مجمع وزین هیأتمدیرهها از سایر ائتلافها و کاندیداها، مشخصاً تحقیق کنند و حرف و برنامههای آنها هم شنیده شود، آنگاه با انتخابهای مبارک و با آرایی آگاهانه و ارتقاءدهنده حرفهای، در روز پنجم دی ماه برای ششمین دوره شورایعالی تصمیم بگیرند.