; ?>; ?>
به گزارش مردم سالاری آنلاین،خبرگزاری خبرآنلاین در نظرسنجی که در روزهای آغازین سال ۱۴۰۲ انجام داد، از مخاطبان خواست تا نظر خود را درباره کارآمدترین و ناکارآمدترین وزرای دولت اعلام کنند. این گزارش به تحلیل نظرات مشارکت کنندگان در نظرسنجی پرداخته است.
اغلب شرکت کنندگان در نظرسنجی «کلیت» اجزا دولت با تاکید بر «تیم اقتصادی» را فاقد کارآمدی موثر برای تحقق رضایتمندی مردم ارزیابی کردند. در راس نارضایتیها، رئیس جمهور قرار دارد. مخاطبان معتقدند رئیسی با انتخابهای نادرست در تیم اقتصادی خود، نتوانسته به وعدههایش عمل کند.
در مرتبه دوم و تقریبا همردیف با ضعف کارآمدی رئیس دولت سیزدهم، اغلب مخاطبان در نظرات خود برای تعیین کارآمدترین و ناکارآمدترین وزرا، به تیم اقتصادی دولت سیزدهم اشاره و آنها را بهعنوان ناکارآمدترین مورد خطاب قرار دادهاند. در نظرات کاربران «سیاست خارجی» با «اقتصاد داخلی» پیوند دارد و کاربران معتقدند وزیرامور خارجه نتوانسته کارآمدی خود را در این حوزه اثبات کند. در نگاه کاربران، وزیر امور خارجه تا روزهای پایانی سال قادر نبود رفع تحریمها را که شعار رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ بود، محقق کند و این استمرار تحریمها وضعیت معیشت مردم را با سختی مواجه کرده است.برخی مخاطبان، شخص رئیسی را دارای اراده برای تغییر وضع موجود میدانند اما دلیل عدم موفقیت رئیس جمهور را تیم ناهماهنگ و ناکارآمد او در جایگاههای اقتصادی ارزیابی میکنند.
مرور نظرات کاربران نشان میدهد سوء مدیریت وزرا، فقدان تخصص مدیران، بیتوجهی به معیشت مردم، محصول عدم هماهنگی تیم اقتصادی با شخص رئیس جمهور است. کاربران ارزشی و حامی دولت معتقدند، اگرچه ابراهیم رئیسی تلاش مضاعف دارد اما بدون داشتن یک تیم متخصص و هماهنگ نمیتوان کشور را اداره کرد. در همین راستا در ابعاد مدیریت کلان، ابتدا رئیس جمهوری، سپس میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه و محمدمخبر معاون اول در صدر انتقادات بودند. وزیر ارتباطات بهدلیل ضعف در کیفیت ارائه اینترنت و وزیر اقتصاد، جهادکشاورزی و صمت بهدلیل سوء مدیریت در کنترل قیمت کالاهای اساسی در صدر انتقادات قرار داشتند.
منبع:دنیای اقتصاد